Veľkonočné vajíčka, úspechy

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ▀▄~σκyπσ~▄▀, Apr 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. A odpovie mi uz konecne niekto na otazku do kedy sa daju tieto uspechy splnit?

2. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

napiste proste iwantrainbows a mate to ale nie do chatu :)

3. zavři chat skopiruj si do skupiny iwantrainbows a po odled a napiš jak kdybys cheatovat ;):):p:D:D:D:D:D

4. Co sa tyka uspechu Vesmírny pyrotechnik jeden hrac pisal ze dal do zety 2 ohnostroje a jedna bola vraj FWX-COM ktory sa uz teraz kupit neda, tak asi tento ohnostroj potrebujes na splnenie tohto uspechu.

5. sadild4

sadild4 User

Tu duhu vidím jenom já nebo aj ostatní ? o_O

6. A ako treba splnit ten uspech Tour de portál na mape 4-5?

7. Kubino

Kubino Guest

Kedže ste si z toho spravili spamovňu presúvam do diskuzného kútika.

Okyno už to tu bolo povedané čo tak si to prečítať.

8. baty77

baty77 User

Prosím mody/adminy, aby mazali ty spoilovací posty, páč pak už to není vono, když vám to někdo prozradí. Z toho snad nemůže mít radost ani ta nejnižší forma života.

Altlantis and ChuckNorris like this.
  9. |Oromë|

|Oromë| User

Uspech na duhove lasery urcite nezvladnete bez pomoci, je to skutocne otazka par sekund a je to docela vtipne, len samo od seba to cloveka nenapadne. A s municiou to nema nic spolocne. :D

Uspech pingni ma.. uz sam nazov napoveda suvislost s pingom, skuste sa dat do skupiny a zapojte trosku kreativitu na minimape. Mala napoveda... mapa je v tvare obdlznika, a co ma obdlznik 4x(nemyslim stranu ;))?

baty77 Bohuzial nema to moc zmysel mazat, je to otazka par dni a uspechy bude mat splnene cely server, informacie sa siria bleskovo.

10. SauronL

SauronL User

13.04.2015 - 14:22[​IMG]Achievement received: Tour de Wormhole

:)) , tak tohle trvalo docela dlouho než jsem na to přišel, je to dosti složité, ani nevím že se tohle dalo udělat takto

11. Kristo

Kristo User

Z Eng. Fóra

12. 123812

123812 User

Ještě aby to někdo přeložil těm co neumí anglicky :D

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

123812 tak snad nechcete vsechno az pod nos na zlatem podnose, a kdyz uz nekdo napsal cely postup, tak hodit si ho do googlu by melo byt to nejmensi usili. ;)

14. 123812

123812 User

Jj vím :D ja AJ umím takže mi to neva ;)

15. :D :D Uz mam 3/4 uspechov :D este na tie ohostroje musim prist.Inak super a uplne stacia tie indicie co som sa tu docitala a to som blond :D

16. baty77

baty77 User

Já mám vše, krom toho pingu.

17. 123812

123812 User

Jo to mi taky nešlo :) to taky nemám

18. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nápovědu pro úspěch "ping" tu kolega psal, a pro ty kterým se nechce objevovat je tu i návod v AJ. Jen autor toho příspěvku použil špatné slovíčko "outfit", když pravděpodobně myslel slovíčko pro skupinu. ;) Mne osobně se povedlo jej splnit na první pokus, žádný problém jsem nezaznamenal.

19. Kristo

Kristo User

Ve skupině a dát značku do všech rohu na mini mapě :cool:

Thread Status:
Not open for further replies.