Veľkonočné vajíčka, úspechy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ▀▄~σκyπσ~▄▀, 12/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. |Oromë|

|Oromë| User

Budem dobry a pomozem vam, musite vletiet do urcitej vzdialenosti v radiacnej zone, uspech sa zarata az ked poletite dalej do radiacky, cca -65 a viac.

Ono je to uz jedno, zbytocne s nehadajte kvoli prkotinam. Bolo jasne, ze casom bude mat uspechy splnene kazdy hrac. ;)

2. Kristo

Kristo User

Prostě let a nezastavuj se :)

3. 123812

123812 User

Jo už to mám :D dík všem

4. Mne chyba uz len uspech Vesmírny pyrotechnik ... na to musim postavit nejaku branu alebo na to potrebujem nejake specialne ohnostroje?

5. jisap123

jisap123 User

Myslím že je potřeba mít postavenou GG, teda alespoň podle AJ návodů to tak má být.
    Mám hodně druhů ohňostrojů a ať jsem na normalních mapách (vč. pld a uber) co jsem dělal tak nic.

6. |Oromë|

|Oromë| User

7. A neviete mi povedat ze do kedy je mozne tieto uspechy aktivovat?

8. jisap123

jisap123 User

Dokud BP uzná za vhodné.
    Koukni se na předchozí stránky pár lidí se na to už ptalo.
    Myslím ale, že pokud sis přečetl celé toto vlákno tak to máš za chvilku hotové.

9. Áno ale to musím ešte dostavať Epsilon.

10. Děkuji za pomoc s tou galaxií teď už musím jen postavit bránu a bude to hotové. Díky

11. Mne chýba už len ta brána :D Neviem doklikať tu Zetu ... :D :D

12. baty77

baty77 User

Já letěl kolmo na horní radiačku. pak jsem nevěděl, kde mě to vyhodí (myslel jsem, že zas nahoře), tak jsem letěl dolů a ono mi to ubíralo :) no ještě, že mám Aegis, jinak bych si mohl připsat zničení radiačkou :D

13. |Oromë|

|Oromë| User

Uspechy budu pravdepodobne uz natrvalo, nie je tam ziadny dovod na casove obmedzenie.

Ono kazdy uspech sprevadza zaujimavy efekt a ten trva len 5 minut, preto duhove lasery a darcekove cargo boxy po chvilke zmiznu.

Je zbytocne pouzivat duhove lasery, graficky efekt sa zobrazi len vam, hraci okolo ich nevidia.

14. baty77

baty77 User

Ale efekt he to, přiznejme si, pěkný, ne? na screen jak dělané. No je to čistě designové. Možné do nějakého montage-videa.

15. Super už mám všetky úspechy.

V názvoch sú všetky ocenenia okrem Tour de portal, neviete prečo?

Naposledy upraveno: 19/4/15
  16. LoTrCZE

LoTrCZE User

Protože Tour De Portal nejde dát jako titul, je to pouze úspěch bez titulu

17. Keď som spravil ocenenie Čo to má znamenať? mal som dúhové lasery, keď som dal ocenenie Vesmírny pyrotechnik mal som darčekové boxy ale nevšimol som si čo zaujímave sa stalo keď som dal ocenenia Pingni ma! a Tour de portál neviete náhodou?.
    (písal som ocenenia pre pochopenie viem že to súvisí s tým že ak niečo urobíš napríklad napíšeš iwantrainbows tak ti dá dúhové lasery a funguje to aj bez ocenenia)

18. Pokud vím, tak Pingni mě! a Tour de portál nevyvolává žádné grafické efekty...

19. 123812

123812 User

Pingni mě! Takový smajlík ze značek na minimapce

20. jisap123

jisap123 User

Tour de Portal má za "efekt" jen to, že tou radiačkou proletíš na druhou stranu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.