Veselé Vianoce 2015

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Pᗣᗧ•••Nαrcis••, 21/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Taktiež sa pripájam a prajem všetkým hráčom moderátorom atď. veľa štastia a príjemné prežitie vianočných sviatkov medzi svojímy blízkimy :) ja si idem uživať vianoce do brán :D

2. Pekné Vianoce aj Tebe ale medzi prestávkami v bránach si otvor aj slovenčinu ;)

*SATKO* a Λрø_ıѕ_Psycђø tohle ocenili.
  3. Tak já se taky přidám. Všem přeji krásné Vánoce a hlavně si to užijte s blizkýma a nehádejte s nikým se nehádejte. :rolleyes:

4. Pripájam sa taktiež, prajem všetkým Vám a vaším blízkym krásne prežité vianočné sviatky plné pokoja a lásky :)

Hehe, keďže sú Vianoce sviatkami pokoja, mohli by sa na jeden deň zrušiť všetky klanové vojny :p

5. Kuchařík

Kuchařík User

Děkuji, i tobě Veselé Vánoce plné klidu pohody a bohatého Ježíška :D :)
    Tohle platí všem hráčům, moderátorům, administrátorům prostě všem :)

6. Kristo

Kristo User

VÁNOCE S PLNOU PARÁDOU

Ať Vánoce přijdou s plnou parádou
    a jsou pro vás luxusní náhradou
    za všechno, co se vám letos nepodařilo,
    v novém roce aby to mnohem lepší bylo

přeje: •VŁK77•UDD

Naposledy upraveno: 22/12/15
    Kuchařík tohle ocenil(a).
  7. 123812

123812 User

HOU HOU HOU:)))

Saně se mi rozpadly,
    dárečky mi rozkradli,
    andílci se někde tulí,
    čerti zase trávu hulí.
    Je to všechno na potvoru,
    asi půjdu na podporu.
    Šťastné a veselé!
    Váš Ježíšek:)

Přeje : -=[ »TOM« ]=-​

*Firefox1* tohle ocenil(a).
  8. Taky všem přeji krásné vánoce... a at si tech vánočních akci spolu na darku ještě aspon 20 užijeme :D A co do přistího roku?
    Fewer programs, more work ( samozřejmě to neplatí pro všechny - pro ti poctivé) :)

9. *Firefox1*

*Firefox1* User

ddinamicc a Kristo tohle ocenili.
  10. PR3DY

PR3DY User

Veselý vánoce, plný pupíky, spokojeného ježíška a hlavně pohodu lidi :)

11. Ráda se přidávám s přáním klidných vánočních svátků. Vypněte hlavy, odpružte nervy, jen si užívejte doma pohodu a klid s rodinami a všemi, na kterých vám záleží. A hlavně nezapomeňte, že právě na vašich bližních záleží nejvíce, vůbec ne na tom, co pod stromečkem najdete. Já jsem třeba každý rok ráda za obyčejné fusekle, po zbytek roku mi je totiž žere pračka :D

Little_Tali tohle ocenil(a).
  12. Gahan

Gahan Guest

Všem vám přeji krásné svátky .
    Mnoho dárků pod stromečkem a hlavně pohody .

A pozor na pravidla at si můžete o vánoce hrát :p .

Kuchařík a Imperátor[CZ1] tohle ocenili.
  13. Hráčům spoustu sestřelů a minimum puknutí, moderátorům pevné nervy a všem tolerantní partnery a rodiče přeje ☜[Dark_Rider:]☞.

P.S.
    A zkoušelas je hledat u sousedů? :D

14. Belgam

Belgam Guest

Stastne a vesele vanoce

peza50, Earthquake a Kuchařík tohle ocenili.
  15. Všem pěkné Vánoce, narození Ježíše Krista. Dokud nám to příchozí nezakážou. Ale Češi a Slováci jsou dostatečně chytří, aby jich tolik nepřijali ;).
    Štědrý den mám za sebou, se slivovicí se to dá i docela dobře přežít :D.

Naposledy upraveno: 24/12/15
    Little_Tali a Kuchařík tohle ocenili.
  16. PaiMei

PaiMei User

Přidám se a všem přeji hezké prožití vánočních svátků a do Nového roku hlavně zdraví.

Děkuji i moderátorům za jejich celoroční péči a jim přeji hlavně pevné nervy.

Pai Mei

17. svi1

svi1 User

Pohodové svátky vám všem v kruhu lidí, kteří jsou vám drazí. Šťastný smích potomků, vřelý pohled rodičů, upřímné pohledy všech co vás mají rádi a klid a spokojenost přeje svi1.
    Dacani, na chvilku to vypněte a mazejte se věnovat rodinám :) Já jdu taky :)

18. |Oromë|

|Oromë| User

Prajem vsetkym hracom bohate vianoce, plne brucha jedla a rozpravkovy kolotoc v TV.

Hlavne si ale uzite pokojne vianoce a nehadajte sa medzi sebou. :)

19. Veselé Vánoce všem hráčům,adminům i moderátorům v této hře :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.