Chyby Vetřelci

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Leontynka1985, 10/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj střílím vetřelce (UberStreuner) do úkolů a nepřičítají se mi

2. Irondrobe

Irondrobe User

bud mas ukol na uberstreuner a nebo uberstreuneR a jsou to rozdilne druchi nejspiš proto ti to nešlo do ukoli podivejse pořadneji na jmena než je budeš davat a hlavne jake potřebuješ

3. Vím co střílím a vím co mám v úkolu,proto sem píšu že se mi nepřičítají do úkolu.

4. Kubino

Kubino Guest

Akú úlohu plníš? Porosím názov a lvl. Aký stav NPC momentálne máš? Od kedy máš úlohu a od kedy sleduješ nepripočítavanie?

5. Úkol je Pan Hyde,jsem level 15 a dnes se mi nepočítá UberStreuner,UberLordakia se počítá normálně.

6. |Oromë|

|Oromë| User

Leontynka1985 A nemas zapnute 2 ulohy na uberstrauner?

Skus si dat pauzu, odloguj sa z uctu a pre istotu prebehni PC cleanerom. Vecer sa prihlas do hry, skus druhy prehliadac a chod najst uber strauner, potom napis ci problem pretrvava.

Ak ani to nepomoze, tak by som pockal este do ranneho restartu a skusil to znova zajtra.

7. Díky už je to v pořádku :)

8. Kubino

Kubino Guest

Považujem za zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.