Návrhy Video

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ☺Frodo☺, 28/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, Čaute měl bych takový nápad s videem, , šlo by o to, že by se mohl domluvit nějaký den např: sobota a čas 14:00 a říct to co nejvíce hráčům a domluvit se na nějaký sraz všech firem jestli by to šlo a vytvořit nebo nahrát video na youtube se všemi firmami dohromady a udělat co největší počet hráčů, takový rekord s největším počtem hráčů ze všech firem:D,samozřejmě kdo umí vytvářet videa, protože já to neumím:(.Je to jen nápad:rolleyes:. Dík za odpověď i

Naposledy upraveno: 28/9/15
    !W!A!N!T!E!D! tohle ocenil(a).
  2. Belgam

Belgam Guest

Jo a urcite na cz serveru. To vis on kazdy cte forum a vsichni Vam prijdou. Pak se najdou takovy co udelaji druhou skupinu a vsechny Vas sundaji. :D

Uncle a =Marvin= tohle ocenili.
  3. Jo já vím, dalo by se to napsat i do chatu a ty hráče co rádi loví skusit přesvědčit ať pro jednou nestřílí.

4. Spartakus

Spartakus User

☺Frodo☺evidentně neznáš mentalitu hráčů na CZ serverech... :D

5. PaiMei

PaiMei User

To je náhodou super nápad. A povinně buď všichni na veze nebo citadele. A garantuji, že nebude jenom jedna "druhá" skupina.
    Ne vážně, vlastně ani nevím k čemu by to bylo. Beztak by se tam objevilo tak 50 lodí, to by bylo spíš k pláči (mluvím o CZ3).

JIR-com, ☺Frodo☺ a Spartakus tohle ocenili.
  6. Spartakus

Spartakus User

Pár Citadel by se k odstřelu hodilo. :D :p :D Jestli chceš vidět video, kde je hodně lodí, tak si na youtube najdi staré bitvy o jackpot.

PaiMei tohle ocenil(a).
  7. To jsem zkoušel před lety o jedněch vánocích, turci stříleli dál... Ale třeba uspěješ :D

PetriCZech™ a ☺Frodo☺ tohle ocenili.
  8. byl bych rád jestli bych uspěl, přemýšlím o tom tak půl rokuo_O, no musel jsem to skusit napsat jen takový jinak bych na to pořád myslel a neusnul bych:eek:.No kdyby se to povedlo tak by měli někteří i památku;)..

9. PaiMei a Cruenta†Ultionem tohle ocenili.
  10. skusit můžu pokud nedostanu ban:rolleyes:

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  11. ☺Frodo☺ tohle ocenil(a).
  12. chtelo by to nejakej sraz treba na 4-4 a mohlo by prilet tak 500 veget a 500 citadel :D to bych byl jak v raji :)

☺Frodo☺ tohle ocenil(a).
  13. PaiMei

PaiMei User

Ono jde o to, jak dlouho by tam všichni zůstali a nechali by se pukat. Já myslím, že moc dlouho ne :D

☺Frodo☺ tohle ocenil(a).
  14. to ja ne mam docela dobre pripojeni i pc a na orbitu se muze dit co chce a fps mi neklesnou pod 50 takze tohle neresim druha vec je ze pokud by po mne slo 20 lodi tak bych je vsechny nesundal :)

15. TRIXT

TRIXT User

PaiMei tohle ocenil(a).
  16. ale byla by sranda :) jdu do souboje ikdyz umru i proti presile a malo kdy se mi stane ze bych nekoho nevzal sebou nez umru :)

PetriCZech™ a TRIXT tohle ocenili.
  17. JIR-com

JIR-com User

sranda by taky byla kdyby letěli všici v phenixech :D

18. Earthquake

Earthquake User

Československá komunita ľudí a hlavne hráčov je ta najhoršia, ktorú som u všetkých letsplayerov videl. Kedže sa tu bavíme o videu, tak vieme kam to bude uploadnuté a napíšem ti len jedno. Ľudia sa ti to budú snažiť prekaziť, budu vás tam sundávať...pretože to je mentalita a hlavne ta mozgová obrna ľudí v Česku a na Slovensku. Proste to by sa nedalo nijak spraviť, lebo vždy by sa niekto našiel, ktorý ma nejaké psychické problémy->komplexy a bude sa ti to snažiť prekaziť, lebo zlosť si vybíja na hrách.

19. Earthquake - Hmm, miluju tyhle generalizace. "Všichni Češi (Slováci) jsou ******, samozřejmě mimo mě" - tohle jsi vlastně napsal ve svém příspěvku. Nebo ty nejsi Slovák? Všude jsou lidé slušní, a všude jsou, ehm, neslušní. Tak prosím neházej všechny do jednoho pytle. Mě, jakožto rodilého Čecha, takové výkřiky urážejí.

Naposledy upraveno moderátorem: 18/11/15
    Λрø_ıѕ_Psycђø tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.