Oznámení Vrácení uridia!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Milan..Stýblo, 23/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,
    Dnes po tomto restartu se změnily hodnoty formace Kruh, Dřív měla 180% bonus k štítu a teď jen 120%? Já si to kupoval kvůli 180% a né kvůli 120%.... Prosím o vrácení Uridia.
    S pozdravem Milan.

Naposledy upraveno: 23/7/15
    .DAVIS. tohle ocenil(a).
  2. No tak to nejsi sám :)

3. Milan..Stýblo > souhlas, taky bych to nekupoval kdyby to bylo tak od začátku....

S pozdravem Mega

4. miki.no1

miki.no1 User

Moc by som si od toho nesluboval skuste si precitat http://policy.bigpoint.net/policy.php?language=cs&geoCountry=DE#terms , konkretne
    tento bod "1.2.13 Hry a služby jsou průběžně aktualizovány, upravovány, rozšiřovány a obměňovány. Uživateli je tedy uděleno právo využívat pouze tu verzi hry či služby, která je v danou chvíli aktuální." , vsetci co hrame sme suhlasili ,takze sa s tym musime vyrovnat .

5. Belgam

Belgam Guest

Bohuzel BP muze kdykoliv neco zmenit nebo upravit, ale narok na vraceni neni. A nedavno jsmem kolega daval i odkaz na anglicke forum, kde se psalo jake formace se upravi.

ʊHдϚΞѕʊ tohle ocenil(a).
  6. hmmm :) Jak nalákat lidi na skvělou věc... A pak ta věc je na 2 věci.... co dodat BP že? :)

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Milan..Stýblo na druhou stranu nezmenila se jen sila stitu, omezeni DMG a cooldownu bylo take snizeno.
    Jinak i v jinych online hrach se herni prvky upravuji, i po tom co byly uvedeny, aby se zachovala herni balance, nemysli si ze DO je v tomhle jedine. ;)

8. Já sy myslím že je to na dvě věci a já tu formaci kupoval jen kvůli pld a na zbírání... což znamená kvůli lovcům pak sem měl lepší šanci :) a to že změnily DMG ale že daly -5% rychlost to mě nakoplo :) a ano na jiných hrách to upravují ale né tak šikovně jako tady :D bylo myšleno ironicky kdyby si to A-team neuvědomil. ;)

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak s ironii tady moc daleko nedojdes, narozdil od slusne a konstruktivni diskuze.
    Jak bylo receno, BP ma pravo kdykoliv cokoliv upravit a kompenzaci si za to narokovat nemuzes, viz. VOP se kterymi jsi pri registraci souhlasil.

Ze strachu? Nedej se vysmat, tve ironicke rypave poznamky urcite nikomu z nas strach nenazenou. ;)
    Post jsem smazal, btw. i s citaci, protoze s tematem vubec nesouvisel, a OT je proti pavidlum fora. Stejne tak jako multipost, za ktery ti ted udeluji body.

Tema povazuji za zodpoveze a nevidim nic vice k reseni.
    Uzavreno, LOCK!

10. Korben

Korben User

OT zmazané, ban na fórum. No a čo že si dostal ban.

OT post zmazaný. Zo strachu ? Kto by sa už len teba bál? :D

SuNNy1475 a ʊHдϚΞѕʊ tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.