Výbava - Ruční výměna?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Alagesias, 17/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Alagesias

Alagesias User

Zdravím,
    často si měním loď, a přendavání výbavy mi vždy nějakou dobu trvá, chtěl bych se tedy zeptat, jestli existuje nějaká klávesová zkratka/popř. tlačítko, kterým se dá kompletně celá výbava z lodi, letounů i PETa vyndat nebo musím ručně vše označovat a přendavat?

2. Korben

Korben User

Ak chceš len vybrať tak stlačíš na každej konfigurácii ozubené kolečko.

RICKY...TNT tohle ocenil(a).
  3. Foяmi

Foяmi User

Při nandavání výbavy je zase dobré používat shift+klik myší, to ti označí všechno vybavení stejného druhu, tak že pokud klikneš na LF3, tak ti to označí všechny lasery typu LF3 a následně můžeš stisknout ctrl+klik myší a ty LF3 se ti naskládají do lodě.

4. Budoman

Budoman User

Citace smazaná.

Ano, mas pravdu ... jediny "problem" vidim v tom, ze pod pojmom druh system vidi napr. vsetky LF3, teda upgradovane aj neupgradovane, ale ja chcem do inej lode dostat tie lepsie ... a ked mi tam prskne aj tie zakladne, tak to chvilu trva vymenit ... :confused:

Naposledy upraveno moderátorem: 17/11/15
  5. =Marvin=

=Marvin= Guest

6. tak jedine pomoci CTRL premistovat to jedny konkretni po 1 kusu... ale furt je to rychlejsi nez tahat mysi

7. Alagesias

Alagesias User

Ok, děkuji, to jsem chtěl vědět :)

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Považuji za zodpovězeno a uzavírám.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.