Vybavko

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -*PitrasCz*-, 22/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj. Mám u sebe 100 000 uček. poradíte mi co mám koupit? Je to docela dost tak nechci udělat chybu. Přemýšlel jsem o diamantu či srdci ale nevim nevim :D Jinak moje výbava je: Golik,15LVl,18 LF3,13 nej štítu,8 SB. Děkuji

2. Kubino

Kubino Guest

Ja ti na začiatok doporučím prečítať si Jak správně přispívat na fórum pretože ten názov nie je moc vhodný. Názov témy má napovedať o probléme, čo sa v nej rieši, tak do budúcna na tom zapracuj. Ďakujem.

Čo sa týka otázky, podľa mňa určite do PP čo je úplný základ ak chceš niečo zo svojou loďou niekedy dosiahnuť, určite treba mať prvý riadok, t.j. rozšírenie štítu a aj priepustnosť.

3. Chtěl bych se zeptat. Co je to PP?

4. Kubino

Kubino Guest

Profil pilota, písal si, že máš 8 SB tak som myslel, že to budeš poznať. Pardon teda, nebudem písať skratky.

5. Aha jo :( Jsem si to neuvědomil :D Jinak kamarád diamant má a nemůže si ho vynachválit. Dává si 2VK na stojáka a má výbavu podobné te mé. Takže nevím no.

6. Kubino

Kubino Guest

Kludne si kúp formáciu, je to na tebe, avšak ty si sa prišiel spýtať tak sa nemôžeš diviť, že si dostal odpoveď. Možno nie je podľa tvojich predstáv ale je to môj názor. Najprv si treba ako tak spraviť loď, potom kupovať luxusné veci ako sú formácie či skill designy.

Je fajn, že kamarát si dáva VK ale priletím a je dole, ani sa neotočí. Ty, keď budeš mať aspoň obranu v PP stihneš uletieť k portu (teoreticky), napríklad :)

7. Oki díky :D Dokoupím ty 2 zbývající štíty a zbytek logdisky. Díky

8. Kubino

Kubino Guest

Nemáš za čo. Môžem to teda považovať za zodpovedané?

9. Hele měl bych ještě otázku. Koupil jsem 3 štíty a za zbytek 3 logdisky a půl. 2 Logdisky jsem dal do manévrů protože Kvantovka I je mi zatim k ničemu. A chtěl bych se zeptat jestli ty manévry platí i pro NPC či jen na hráče. Díky

10. Kubino

Kubino Guest

Platí to na NPC aj hráčov, každopádne ja som mal skôr na mysli, aby si mal hotovú Technológiu štítu a Mechaniku štítu :)

Samozrejme aj ostatné ale minimum, čo preto musíš mať.

11. Technologii mám ale Mechaniku ještě ne :D To bude ještě na dlouho. Díky za rady. Už nic víc nepotřebuji

12. Korben

Korben User

-*PitrasCz*- Základ je výbava lode, potom profil pilota a tam záleží na tom či sa chceš zamerať na obranu, alebo na útok.

13. oki díky. Ted už mam loď vybavenou. Teď jen irisky a zbytek LF3 do irisek. A mezi tím budu dávat všechny urka do SB. Takhle by to mělo být optimální ne? Děkuji =)

14. Kubino

Kubino Guest

Podľa mňa hej ;) Tak nech sa darí.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.