Výběr serveru

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Jaden00, 14/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jaden00

Jaden00 User

Zdravím.
    Chtěl bych pomoct s výběrem serveru. Víceméně hledám něco, kde to vyloženě nebude město duchů ale zase ani moc přecpáno a tak trochu vyvážená populace firem (nechci něco, kde to vyloženě jedna steamrolluje a zbylé dvě jen sedí a nic nedělají).

Zkoušel jsem nejprvě GE1, jenže tam jsem prakticky nevylít ze 3-1/3-2 aníž by mě asi 40x někdo nesundal, takže asi takhle. Nemám problém když mě někdo sundá ale nesnáším kempení. Dlaší byl CZ3 ale...no prostě jsem se šel zeptat sem.

Prostě něco, kde je tak průměr hráčů (buď GE nebo CZ server), vyvážená populace firem, přístupnější aukce newbies (tzn. ideálně kde lidi nehážou na golli 100mega) a global chat není jenom o tom, že se tam 24/7 někdo uráží.

2. lamiX

lamiX User

No takový server už neexistuje :)

3. PaiMei

PaiMei User

Jestli ho najdeš, dej vědět. Teď jsem hodinu a půl lítal na CZ3 a potkal/sundal tak deset lodí.
    Co se aukcí týká, CZ3 je naopak to pravé :D.

4. Drift1

Drift1 User

Zkus GE7...CZ3 určitě ne..dobré na aukce ale jsou tam nedostatky...se střílením by si měl počítat,utoky jednou za den nečekej nikde.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  5. TRIXT

TRIXT User

Jaden00: No hrával jsem na CZ2 a nakonec jsem přešel na CZ1. Mnohem víc lidí ale potkáš na Globální Evropě 1, kterou též zkouším. Problém ale je, že GE 1 je mnohem dražší než CZ1 a ta bude dražší než např. CZ3. Nevím za kolik se draží na CZ3, ale na CZ1 je Irish průměrně za 30 miliónů, kdežto na GE1 za 180 miliónů. Je na tobě co chceš, zda hrát proti NPC nebo hrát s lidmi. Pokud ti nejde o to dostat se co nejrychleji na přední místa žebříčků, ale spíše o to potkávat více lidí a dáváš přednost češtině, doporučoval bych CZ1.

6. Jaden00

Jaden00 User

Možná jsem se špatně vyjádřil co se týče sestřelů. Nemám problém když mě třeba někdo párkrát sundá a pak mi dá třeba klid (abych mohl dodělat misi nebo dotočit bosse), spíše mi jde o to, aby se tam hráčí nechovali jako prasata (pardon) a nekempili jednotlivé mapy 24/7.

Zkouším i GE7, co se týče aukcí tak to vypadá docela dobře (Golli za 10k v 1 ráno, LF-3 v průměru za 4 mega, Irisy tak 10m atd atd.) a docela mě tam i překvapilo, když mi hráči z enemy firmy místo sestřelu pomohli sundat bosse. Ale zase ten server působí dost liduprázdně :D

Člověk holt nemůže mít vše, rád bych našel nějaký kompromis mezi tímhle vším.

7. |Oromë|

|Oromë| User

Jaden00 Paaradoxne je zaujimave, ze ked si kuknes priemerny rebricek top 100 na vsetkych globalkach, tak samozrejme na prvom mieste je GE1, no prekvapivo na druhom je GE7. Tiez ma dost prekvapilo, ze najmladsia globalka ma vacsie naroky na top 100 nez napr. GE2 alebo GE3, takze ja osobne by som na nej nezacinal, je to docela narocny server plny full hracov.

Skor by som skusil GE2, GE3, GE5 alebo ceske servery. Najslabsi server na hodnost, rebricek a aukcie je CZ3, tam mozem mat skutocne lacno velku hodnost a rychlo zakladnu vybavu.

8. TRIXT

TRIXT User

|Oromë|, Jaden00: No asi to bude u každého jinak, ale já osobně dnes hraji hlavně proto, že komunikuji s ostatními. To by mi na serveru, kde je málo hráčů chybělo mnohem víc, než to, že se nemohu dostat třeba do TOP 100.

9. Jaden00

Jaden00 User

Citace smazaná

To chápu, ale zase mi jde o to, abych na základní výbavu (rozuměj nějaké ty doplňky, pár LF-3 atd..) nemusel farmit několik měsíců. Což na plném serveru podle mě moc nepůjde.

EDIT: nejde mi o to být v TOP nebo být uberkiller, ale zase se nechci pachtit dva měsíce na mapách X-1 až X-3 s Nostromem a haldou LF-2.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/12/15
  10. |Oromë|

|Oromë| User

Jaden00 Preto GE7 moc neodporucam, server ma malo slabsich hracov a stretnes tak maximalne fullky co si tam tocia cuby, uber npc a nechcu aby si ich otravoval.

A samotny rebricek to odzrkadluje, vacsie hodnosti a tazky rebricek znamena viac hracov co su full a chcu vsetko lovit, kedze novacikov je malo, striehu skoro vsade na kazdom rohu.

Skusil by som skor CZ2, CZ3 alebo globalky niekde okolo stredu(3,4,5)

Lacny server s velkym poctom hracov nie je, bud pojdes na stare servery kde je velky pohyb alebo prejdes na novsie, kde su lacnejsie aukcie a novacikov pomenej.

11. CZ servery rozhodne ne. Ani jeden. Bohuzel, diky tomu, ze je jeden chat pro vsechny, je to celkem silenost. :)
    Jak psali nahore, nekterej z prostrednich globalu, mozna i napsat jakou narodnost preferujes - na jedne globalce je kupa turku, na druhe bulhari, na dalsi madari, a tak... :)

12. Jaden00

Jaden00 User

Citace smazaná

Co se týče národností, tak asi nejvíc brity a po nich holanďany.

Jak jsem říkal, něco kde by byl slušný počet hráčů a nějaké né moc šílene ceny v aukci, prostě nějak vyváženě, 50:50, atd však víte jak to myslím.

EDIT: Jako takhle, klidně ustojím i nějaký XY 1 server, pokud by se tam našel nějaký klan co by mě vzal jako nováčka a trochu mi tam pomohl (nemyslím kredity ale třeba pomoc s některými misemi a menší ochrana před nějakými nájezdy silnějších hráčů).

13. hele a nepremyslel jsi nad nejakym narodnim serverem, jako gb2 a tak? Sice bys musel ozelet cestinu, ale co ja pamatuju z gb1, lidi tam meli uplne jinou mentalitu.. jak je ot ted teda nevim no.
    Nebo mozna nektera z amerik..

14. Jaden00

Jaden00 User

Citace smazaná

To by mi ani tak moc nevadilo, stejně kvůli práci umím pomalu lépe anglicky než česky :D US asi moc ne, hlavně kvůli latenci.

15. TRIXT

TRIXT User

No pokud ti jde o toto, tak jsem zkusil začít hrát na GE1 bez pomoci klanu a i tam s minimální investicí 50 Kč za jeden měsíc prémka (nic jiného jsem nekupoval) je možno být za měsíc a půl starý FEV (Goliatha mám vydraženého taky) a to včetně tak 8 studijních bodů a PETa na 8 lvl s kamikadzí a obchodovacím mechanismem na lvl 3. Jak říkám, díky akcím to jde dnes velmi rychle.

16. Jaden00

Jaden00 User

Citace smazaná

Hmmm...no tak teda zkusím tu GE1. Možná se tám někdy potkáme :D

Pravděpodobně už asi jiné rady mě víc nepřesvědčí, ale rád bych nechal tenhle thread otevřený, pokud by měl někdy ještě nějaký jiný nováček podobný dotaz, ať se zbytečně nespamuje fórum.

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

18. dolikt

dolikt User

ahoj kamo skus německo 5,4 draži se tám iris dneska za 2 mega 4 mega 8 mega max lf3 se draží za 20mega a aegis mam 300mega takže tam to pude :D

19. Ahoj, ja osobne hrám na GE7, ako už bolo spomenuté je tam kopa Full hráčov, ale...

Nájdeš tam niekoľko CZ/SK klanov ktoré sú na vrchných pozíciach a zoberú ťa aj keď nie si full, alebo vysoký level, sám som v takom klane. Pokiaľ si už Dark hral niekedy predtým, tak nieje problém za 2-3 dni dosiahnuť level s ktorým môžeš ísť na horné mapky.
    Pokiaľ by si si teda našiel dobrý klan (ako som spomenul, nie je to ťažké), tak potom to zarábanie ide ľahko, a tiež aukcie sú na dobrých cenách.
    Ľudí si myslím je na servere celkom dosť, hlavne podvečer, a nájde sa aj celkom dosť začínajúcich, napr. aj môj kamarát pred týždňom začal a nesťažuje si. Toľko od mňa :)

20. TRIXT

TRIXT User

Jaden00: Jenom tě musím varovat. GE1 je jeden z dražších serverů. LF3 a BO2 se dá vydražit tak za 30 miliónů, IRIS za 150 miliönů. Vegu a Leonovku jsem dražil za 100 000 a Golika za 1 milión, jen to chce trochu trpělivosti a důslednosti. Prvních 5 Irisů jsem pořizoval za Uridium a využil jsem k tomu slevové akce, které byly na letouny. I další věci jsem kupoval v podstatě jen na slevové akce. Je nutno důsledně budovat Skylab, jinak na dražbu Irisů nenašetříš. Asi to říkám zbytečně, ale člověk si to nemusí uvědomit a pak z měsíce a půl budeš mít těch měsíců víc. Možná se ti některé věci zjednoduší připravovanou funkcionalitou, kdy půjde smontovat v rámci akce třeba i PET, ale to se teprve uvidí. Jinak ti přeji pevné nervy, neb vztahy mezi klany na globále jsou asi trochu komplikovanější, než na českých serverech, kde se hodně dodržuje firemní příslušnost.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.