Vyhrožování a jednání je rozdíl

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PenguinAkaNasranyPes, 14/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. PenguinAkaNasranyPes: Já se hádám? Já se ptám :) Dej mi ban a já to bude řešit jako vyhrožování a bude požadovat zbavení Tě funkce.​
    Zadost o unban si muzes podat az si zmenis jmeno, ale ban ti zustane za vyhruzky.//
    Takže ona, že mi vyhrožuje banem je správné (jelikož neřekla za co, nechtěla se vyjádřit a chovala se jako někdo kdo neakceptuje jinou pravu) ale když já napíšu, že pokud se takto zachová budu to řešit žádostí o zrušení její funkce to už nemůžu jelikož to je vyhrožování? Admine, admine, takže vy můžete a my ne?Z naší strany to je vyhrožování z vaší ne? Pokud ona pouze konstatovala tak já také :) A proč bych žádal o zrušení banu pokud mi zůstane, to je trochu protichůdné a měli by jste si v tom udělat pořádek. Dtk. potom co mi to tu jeden ochotný admin vysvětlil a poté i druhý český sem si nick vzorově změnil :)

Navíc od ní jsem se žádné odpovědi nedostal pouze zabanování což je neetické. Za to já ji slušně upozornil, že pokud se zachová proti pravidlům což toto jednání bylo, budu požadovat zbavení ji funkcí. To je jako kdyby mi zloděj kradl v bytě a za to, že zavolám polici bych si šel sednout, jelikož jsem napomohl k zastavení trestné činnosti. PS: Admine laskavě mi ukaž tu výhružku :) Rád se pobavím a pokud admina zde může dělat každý rád se připojím ^^ :)

Naposledy upraveno moderátorem: 14/6/15
  2. Kubino

Kubino Guest

1) prosím neporušuj pravidlá, na fóre sa multiposty nepíšu ak chceš niečo napísať a ešte nikto nereagoval robíš to cez editáciu postu.

2) znova to hádzanie do jedného vreca. Ono vieš aj ty sa dáš tými emotívnymi výlevmi veľmi ľahko zaškatuľkovať ale aj napriek tomu to nerobím, poprosím to isté od teba :)

3) odpoveď som ti dal, dané slovo ako také sa nemusí riešiť, môže sa kontext, vplyv na okolie a podobne. To je hádam vysvetlené a zodpovedané. Preto si môžeš podať žiadosť o unban vzhľadom na slovo v nicku. To, že si ale potom nevydržal s nervami a napísal si si s podporou čo napísal je už vec druhá ale to ide mimo mňa so mnou si si nepísal.

Z toho teda plynie, že si musíš zmeniť nick ak chceš ďalej hrať. Ban za vyhrážanie je ale vec druhá (nezávislá na prvej) a to tu fakt nebudem riešiť kedže sa ma to netýka.

To prirovnanie je trošku mimo ale to je jedno v podstate. Inak ide o ban na účet hej, miestami mám pocit, že na chat.

Btw. ešte niečo k tomu? Viem, že budeš zakladať témy znovu a ja to upratovať nebudem, iný kolega by ťa už zabanoval ja sa ti snažím vec vysvetliť aby si to pochopil a trošku schladil hlavu a pozrel sa na to aj z iného pohľadu, nie ťa "upratať". Než som začal robiť moderátora mal som problém s moderátormi a veľa krát som sa s nimi prel, až táto "práca" mi otvorila oči ako sa treba správne chovať, občas majú pravdu aj iný resp. ju musia mať. Tu sú pravidlá, ktoré tvoríme my, bohužiaľ ak ti nevyhovujú nespravíš s tým nič.

a ešte na záver, tvoje slová sú dosť útočné voči autorite. Ver či nie, nie je ľahké robiť administrátora či moderátora už len z dôvodu toho, že musíme znášať urážky a výlevy hráčov veľa krát je chyba u nich. Ja si chybu priznať viem avšak nemám 15, robiť moderátora aj niečo vyžaduje a nemôže to robiť každý ako píšeš nehovoriac o tom, že je to vo voľnom čase popri zamestnaní a tie sú dosť pestré a napr. moje (IT) aj dosť využívané pri odpovediach na fóre. Takže ak nás máš za blbcov osobne sa za neho nepovažujem :)

Scooby-doo[kuku] tohle ocenil(a).
  3. Belgam

Belgam Guest

PenguinAkaNasranyPes byl jsi moderatorkou pozadan o zmenu nicku, kdyz jsi psal na chat.

Udelal jsi to a napsal jsi moderatorce ze to udelas?

Ne neudelal, dale jsi si delal z toho srandu.

Ban mas opravneny a konani moderatorky bylo v poradku. Pokud i nadale tu budes davat nepravdive info, muzes dostat ban i na herni ucet.

Dale nic kreseni.

LOCK

Scooby-doo[kuku] a hummel tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.