Návrhy VYLEPŠENÍ TRANSPORTU SUROVIN

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -SpaceFighter98-, 12/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Líbí se Vám nápad?

1. Ano

2. Ano, ale ještě bych ho vylepšil

3. Moc se mi to nezdá

4. Rozhodně ne

Výsledky jsou viditelné až po hlasování
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Belgam

Belgam Guest

Tak jsem od autora opet zadne pozitivum necetl.

2. Pokud máš nějaký NÁPAD, tak to NEPIŠ SEM a založ NOVÉ VLÁKNO.
    Přečti si můj poslední komentář a pošli mi zprávu, až pochopíš, kde je PODSTATA PROBLÉMU.
    ------
    Promiň, zapomněl jsem to dopsat. Pozitivem je to, že se tím vylepší (odstraní chyba) hra. Je BLBOST, aby lodě měli GLOBÁLNÍ NP. ;)

Naposledy upraveno: 14/1/16
  3. Belgam

Belgam Guest

A co se tim vylepsi, co to prinese hracum?
    Nic, pouze sama kritika a stiznosti.
    Jeste ze zitra u navrhu konci anketa.

svi1 tohle ocenil(a).
  4. Fajn, tak já už další nekonzistentnosti nahlašovat nebudu.

Stejně nechápu, proč by byli hráči nespokojení s tím, že by NP jednotlivých lodí byly od sebe separované. Mohli by sbírat více surovin tím, že by měnily lodě. A v lodi1 by se nezobrazoval obsah lodi2. Když si koupím laser do lodi, tak ho také mohu použít jen pro jednu loď.

Nevím, jak je strukturovaný vývoj DO, ale někomu unikl drobný detail při vývoji hangárových hal. Zapouzdření NP lodi. Kdyby bylo možno mít jen jednu loď, tak jsem tuto nekonzistentnost neřešil.

Buď jsem jediný, kdo používá více lodí, nebo jsem tu na fóru jediný, kdo chápu logiku jednotlivých objektů hry. Pravda, od programátora se očekává, že chápe způsob, jakým jednotlivé věci fungují.

Naposledy upraveno: 14/1/16
  5. Teprve teď jsem snad pochopil, co vlastně navrhuješ. Ty chceš, aby když si pošleš šutry do Aegisky, tak by ti do té Aegisky taky přišly a neobjevily se ti v Golíkovy, se kterým bys zrovna lítal? A musel bys na tu Aegis přepnout, abys je mohl prodat?

-SpaceFighter98- tohle ocenil(a).
  6. Jo! :D
    Vím, že moje vyjadřovací schopnosti nejsou nejlepší, ale přesně toto jsem se tu snažil celou dobu všem vysvětlit. :D

Příště sem rovnou hodím vývojový diagram a budu mít jistotu, že ty to pochopíš a popřípadě mou myšlenku vyjádříš lépe. :D

7. Korben

Korben User

Podujal som sa prečítať návrh a mal som k tomu zopár otázok, ktoré som si postupne napísal, avšak začal som čítať ďalšie príspevky a úplne som sa stratil. Tu by mi už ani GPS nepomohlo.

Tento návrh je jeden veľký chaos.
    Tak že návrh uzatváram a ty ak chceš , tak návrh poriadne prepracuj a nie že sa návrh scvrkne na 2 vety tak ako v tomto prípade.

Uzavreté, LOCK.

svi1 a Spartakus tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.