Výpadky hlavného okna

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem AnonymouS-, 28/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AnonymouS-

AnonymouS- User

Ahojte, dopredu upozorňujem že slohovky mi moc nejdu, ale dufam že pochopíte aký mám problém. :)

Začal by som týmto: pred 3 týždnami som dostal nový notebook, na ktorom je Windows 8, samozrejme som chcel ísť ntb otestovať ako mi tam pôjde darkorbit, ale čo sa stalo, otvorím darkorbit stránku, napíšem údaje od účtu, dám prihlásiť sa, 20 sekúnd sa stránka načítava a potom ...

Jasné, teraz si poviete že mi nešiel internet, že som ho mal slabý, alebo nejako blokovaný ale nie, nič také. Problém trvá doteraz. Ale musím to ešte viac popísať. Takže, po určitom čase (niekolko desiatok minut) som sa dokázal prihlásiť na učet, čo sa však dialo potom? Približne 5-10 minut som sa ešte mohol preklikávať v hlavnej stránke (robil som si konfy, posielal zo skylabu atď) .. a potom zase to, čo je na obrázku..

Prišlo mi to divné, lebo na starom PC (kde je Windows 7) , sa mi nič takéto nestávalo.. tak som sa spýtal v jednej Facebookovej Darkorbit skupine, či nemajú podobný problém, ozvalo sa pár ľudí, ktorý takýto problém majú, a "náhodou" majú všetci Windows 8 - preto tak zdôrazňujem ten Windows..

Je to neskutočne otravné a hlavne to znemožňuje hrať, preto vždy ked sa nejakou božiou náhodou prihlásim na učet tak hneď zapnem aj herné okno (aby som doplnil - herné okno sa nevypína, to ide aj X hodín v kuse, problém je iba s hlavnou stránkou..)

Ďalej by som doplnil že v podstate prišiel na dočasné riešenie.. ak sa mi nedá prihlásiť na účet resp. ak mi toto začne vypisovať aj ked som prihlásený na účte, velakrát stlačím F5 (aspon 10-15x) a potom sa mi to načíta.. Takže už ma to až tak neobmedzuje ako kedysi, ale ten kto tento "trik" nevie, tak môže v podstate hrať iba 5 minut za hodinu (ten čas dávam približný, len aby ste pochopili že to je fakt hnusný problém)

Aby som to teda po tomto dlhom texte ešte raz a naposledy vyjasnil - moje hranie vyzerá asi takto.. zapnem stránku darkorbit.com , napíšem svoje údaje a čakám či ma prihlási na účet, ak prihlási tak fajn, ak neprihlási tak XY krát stláčam rýchlo zasebou F5, potom ked zase otvorím darkorbit.com tak mi už ide prihlásiť sa .. okej som na účte.. čo teraz? hned ako prvé dám START aby sa mi zaplo herné okno.. potom si ked tak dám vyrábať Hi-techy a idem lietať a farmiť.. no ale povedzme o 30 minut si zmyslím že idem si poslať seprom zo skylabu do lode, tak logicky idem na hlavnu stranku, kliknem na skylab.. čakám čakám a vyskočí zase to "bla bla nepodarilo sa načitat stránku".. tak ja pekne 20x stláčam F5 aby mi to načítalo.. čiže je to otrava

Ou a áno premazal som ntb CCleanerom asi 10x každý deň, áno mám najnovšiu JAVU a Flash Player :)

Ak by ste niečo nechápali alebo ešte potrebovali vedieť tak napíšem.

A ak by tu už bola takáto téma tak prepáčte ale nenašiel som ju.

Stačí mi ak mi odpoviete že o tomto probléme viete a bude sa riešiť.

Tak pekný zbytok večera seva ssv

2. Kubino

Kubino Guest

A čo má toto s hrou? Ak to nejde viacerým na windows 8 je to otázka nastavenia firewall-u, portov na hranie browser hier prípadne proxy ak ho využívaš.

Btw. na hlásenie problémov tu máme tému čo napomáha identifikovať problém - Ohlašování technických problémů ve hře

3. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.