Výpadok pripojenia

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -T-H-O-R-, 27/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -T-H-O-R-

-T-H-O-R- User

Výpadok pripojenia

Pri načítaní stránky došlo k výpadku pripojenia k serveru.

Server môže byť dočasne nedostupný alebo zaneprázdnený. Svoj pokus opakujte neskôr.
    Ak sa nedá načítať žiadna stránka, skontrolujte pripojenie počítača k sieti.
    Ak sú počítač alebo sieť chránené bránou firewall alebo serverom proxy, uistite sa, či má Firefox povolený prístup k webu.
    Takže toto stále trvá robí to velkú paseku všetko mám aktuálne Pre zhrnutie Mám win 7(32 bit) FB tak isto aktuálny a 32 bit ,pripojenie ok .Inde my to nerobí mate chybu alebo ??

2. Zeus

Zeus Guest

3. Zeus prosím ťa to nieje stále o čistení počítača. ja viem že to je doôležité ale nejde to hafo hráčom takže už prestante hovoriť naučenú frázu údržba. Od piatku mám toho dosť čítať takéto rady. Nejde to nemcom a ani anglánom a diskusia bola na to už spravená. THOR kukni inu diskusiu čaká sa na vyjadrenie BP.

*puntiček* tohle ocenil(a).
  4. Zeus

Zeus Guest

Na to ti povím jen jedno.Mně osobně to běhá,tak radím,co je třeba udělat.Je zajímavé,že někdo na mapě je a druhý ne,proto hledáme nějaké řešení a mrzí mi,že nás hned kamenujete za naše rady,které jsou prostě dané.
    Tému uzavírám,přispívejte prosím už sem nejde mi Start
    Pro duplicitu Zavřeno. LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.