vyplatenie kreditov z klanu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _mr_smith_, 27/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. _mr_smith_

_mr_smith_ User

Dobrý deň,

práve som zistil problém s kreditmi z klanu: 23.3. som si z klanu vyplatil 125 M kreditov. Dnes 27.3. mi v klane v sekcii Správa ukazuje, že si môžem vyplatiť 10 M kreditov (tomu istému hráčovi).
    1. ešte neprešiel týždeň na ďalšie vyplatenie kreditov
    2. čiastka je malá, nakoľko som z klanu nevystúpil (som v ňom od 29.12.2014), malo by mi dať 135 M kreditov.
    Neviem, kde je chyba, no určite to nie je v poriadku. Za pomoc či radu ďakujem.

server GE6
    ID: 97204873

2. |Oromë|

|Oromë| User

_mr_smith_ V jednom tyzdni si nemozes vyplatit 125+135 M kreditov = 260 Mega

Podla datumu mas moznost si vyplatit max. 125 M, nie 135 M...... Nerozumiem preco tam mas 10 mega, skus si este raz vyplatit 125 mega, to by ti malo ist.

3. _mr_smith_

_mr_smith_ User

Tak tomu fakt nerozumiem, skúsil som si vyplatiť 125 M, no ukázala sa mi táto hláška: Čiastka presahuje týždenný výplatný limit tohto hráča. Maximálna čiastka na výplatu je: 10000000 Kreditov. Poraďte ako ďalej postupovať. Obrátiť sa na podporu?

4. SΛRIN

SΛRIN User

Ono to robí aj mne ale myslím že to tak BP nastavilo.Ja vyplácam krediti v nedelu,v utorok mi naskoči dalších 10mega a na dalšiu nedelu my o 10mega kreditov sa suma normalne zvíši takže žiadny problem vo zvišovany kreditou za tížden neni,asi to je len nejaky bonus aby nemuseli hráči čakať týžden na kredity.

5. Kubino

Kubino Guest

Od 29.12. je teraz 13-ty týždeň, t.j. má sa ti dať vyplatiť 125M kreditov.
    Výpočet jednotlivých týždňov:
    Takže si si vyplatiť maximum, ak chceš ďalšie kredity treba si počkať týždeň.

6. _mr_smith_

_mr_smith_ User

Ok, počkám si. Len nerozumiem tomu, prečo si môžem vyplatiť 10 M pred uplynutím týždňovej lehoty. Ale nebudem to riešiť. Vďaka za odpovede.

7. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.