Vypredany ucet

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Davides, 31/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Davides

Davides User

Ahojte moj ucet bol vypredany ked som bol v ggalfa dala by sa vratit vybava a citadel

2. 123812

123812 User

Já myslím, že nedalo .. ale radši počkej na odpověď někoho zkušenějšího :)

3. Davides

Davides User

ok

4. |Oromë|

|Oromë| User

Davides Co bolo vypredane? tvoja vybava sa sama predala? Mam to chapat tak, ze sa ti niekto dostal na ucet?

Trosku viac informacii by nezaskodilo.

5. Kubino

Kubino Guest

6. Davides

Davides User

normalne som mal 3irys 5flax cpu opravu stihaciel na obydvoch konfach a znicoho nanic zmyzli aj 2 lf3 1naj stitn predtym 5irys citadel

7. Davides

Davides User

citadel ? plus nemocitam ani lf3 comi predtym zmizli ani naj pohony

8. |Oromë|

|Oromë| User

Davides To ti opakovane mizne vybava? to snad nemyslis vazne... Komu si daval udaje od uctu?

Vybava ti nemoze sama od seba zmiznut, prejdi si dennik a skontroluj ci tam nemas zaznam o predanych veciach. Odporucam co najrychlejsie zmenit heslo a email, pravdepodobne sa ti niekto dostal na ucet.

9. Davides

Davides User

aha jo predali prysli mi kredity z veci ale od meilu už neviem heslo

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Davides tak to by jsi si mel vzpomenout. Pokud nekdo vi tvoje prihlasovaci udaje a ten nekdo ti ted leze na ucet, jedina moznost je zmena udaju, ale k tomu potrebujes email.

11. Altlantis

Altlantis User

Já se pořád divím lidem co si nehlídají hesla atd..že pak si "stěžujou" že jim někdo ukradl účet,nebo že jim miznou věci..První chyba celého tohoto problému vznikla u autora příspěvku..Nabourat se někomu jen tak na účet dá zabrat..A pokud si někdo dá takovou námahu,tak už vezme silnejší účet...

12. TRIXT

TRIXT User

Davides: V tvém případě ti doporučuji účet opustit a založit si nový, kde si pohlídáš jak hesla ke hře, tak i k emailu, aby se ti tam nikdo nedostal. Pokud budeš pokračovat ve hře na stávajícím účtu, nad kterým nemáš kontrolu, může se ti to stát znovu. Škoda času, který do tohoto účtu budeš investovat.

13. Naprosto souhlasím. Mě za 6 let nikdo na účet nevlezl. Víš proč? Nikomu jsem nedal heslo, heslo e-mailu je silné, něco jako (KaReL203050ˇ%=+) něco takového ti nikdo neprolomí. Abych si to zapamatoval, tak mám zapsáno na papírku vedle počítače, nemám to uloženo v počítači. Pak nemá šanci v tomto roce se mi na účet nikdo dostat.
    Doufám, že nedostanu body, když se chceš něco o bezpečnosti internetu dozvědět, podívej se na saferinternet.cz
    Takhle jak to popisuješ, někdo ti půjčil účet, a ty ho chceš získat.

Naposledy upraveno: 1/4/15
  14. |Oromë|

|Oromë| User

Odporucam autorovy precitat Jak správně přispívat na forum
    Multiucty su zakazane, tak laskavo pis len z jedneho uctu a nezakladaj dalsie nove temy. Teraz je to len varovanie, nabuduce bude nasledovat ban.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  15. Kubino

Kubino Guest

Pre neaktuálnosť uzamykám.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.