Vzkaz pro Belgama

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RaganuS, 6/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RaganuS

RaganuS User

Belgame banánka mi už dát nemůžeš,pdpora to zvládla rychlejc než ty :D a to mě těší že si teď neužiješ mi dát banana :) si uplně bezmocný max kde mi můžeš dát ban je forum a učty kde nic neni :D si uplně dole koukej tady https://board-cs.darkorbit.com//threads/pocta.103600/#post-865714 a jěště sem ti nahlásil příspěvek takový trol jako ty :D aspoň že si neužiješ mi dát ban cz1 podpora je prostě rychlejší :) ty mě můžeš banovat tam kde je to uplně bezvyznamné .-)

2. RaganuS Jsi duševně v pořádku ? Nepotřebuješ odbornou pomoc??

Jak správně přispívat na forum

Zajímavé že na podporu a všeobecně admin team cz/sk mají kecy jen podvodníčci.
    Ufnukaní hráči kteří dostali ban a všude hlásají že za nic, Já nic já muzikant...Každý ban má zrozumitelný duvod
    Měl by si se nad sebou zamyslet...
    LUKYHO OVCE :D

https://ctrlv.cz/5ij2

Naposledy upraveno: 6/12/15
    PetriCZech™, Bambino a Little_Tali tohle ocenili.
  3. no podpora je pro vsechny servery stejna, takze - smula :D :D :D Takze ten ban od Belgama stejne mas :D
    Je mi te lito... vypni to a bez ven si dat svarak (jestli na to mas uz vek).

PetriCZech™ tohle ocenil(a).
  4. No podle jeho vyjadřování tipuji že ne :D

5. Proto jsem to taky dopisovala pozdejc a jeste do zavorky :D Dospeli lidi takhle nejednaj, az na vyjimky - par jsem jich zazila a opravdu by se meli lecit. U deti je to celkem bezny a jeste z toho kolikrat vyrostou a za par let se omluvi - i to se mi stalo :D

P.S.: nevidim tvoje obrazky :)

//EDIT: zkus do toho pole pro vlozeni obrazku davat primy link na obrazek, jako treba tady ten

Naposledy upraveno: 6/12/15
  6. Aha.. tak sem tam hodil odkaz :D jeslti to nevadí

7. Belgam

Belgam Guest

Neuzil? Naopak uzil a az moc. Horsi to maji kamaradi co jim chodis na ucty, budeme doufat ze te nekdo z nich nezna osobne.

8. a to ja bych doufala ze zna. At si to s nim vyridej sami :)

Belgam a PetriCZech™ tohle ocenili.
  9. Drift1

Drift1 User

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

To se nám opět ozval případ.. :rolleyes:
    Téma směřované na administrátora, LOCK!

11. Korben

Korben User

Toš, IQ sa kúpiť nedá.

12. Gahan

Gahan Guest

Budou vánoce, pohádka kam se podíváš a někdo si i ten dárek rozbalí dřív :D .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.