XP booster k nákupe uridium

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by F4jLipP, Feb 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. F4jLipP

F4jLipP User

Dobrý deň. V sobotu som si poslal sms na uridium s tým ,že na Fóre->Kalendár písalo že má byť 50% Skúsenostný booster k nákupe. Po zakúpení uridia mi booster nepripočítalo a keď som sa na druhý deň pozrel do kalendára tak ten 50% booster tam už nebol napísaný. Je to síce len 1 sms ale ide mi o ten booster a hlavne princíp. Keď je niečo v kalendári raz napísané, obzvlášť keď sa to týka nákupu za reálne peniaze tak prečo by to odtiaľ vymazali ?

2. Arya

Arya User

F4jLipP: Ahoj, booster byl napsaný v kalendáři, ale ve hře na hlavní stránce napsaný nebyl. Bohužel tam byl nějaký problém a booster za nákup uridia v ten den nebyl. Když se to zjistilo, tak se z kalendáře odstranil, aby hráči nekupovali uridium v domnění, že booster obdrží.
    Je mi líto, že jsi to zjistil až po nákupu.:( Příště je potřeba sledovat hlavní stránku ve hře. Jestliže tam není informace o boosteru, tak akce není.

Korben and -baghira2- like this.
  3. Korben

Korben User

Kalendár je len na predbežné informácie, avšak aktuálnosť si treba overiť v hre. Je to informácia o tom, čo by malo byť, no ak nastane nejaký problém v hre, tak sa akcie a udalosti môžu zmeniť.

-baghira2- likes this.
  4. Arya

Arya User

Autor už neodpověděl, považuji téma za vyřešené. Zda akce v daný den probíhá, se musíme ujistit ve hře. Je potřeba na to myslet ;)

Zodpovězeno, uzamknuto.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.