Yamato Ship!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem libec, 23/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libec

libec User

Heyy :D Právě sem zjistil přelomovou událost v celém životě DarkOrbit :D
    Na jednom ze serverů vlastním a mohu lítat s lodí Yamato, i když není k zakoupení.. Je to vůbec možný ? :D.. každopádně.. si ho chci nechat, tak mi ho neodstraňujte :D Dákujem :D

2. a co je na tom prosímtě tak převratného? Pokud jsi loď Yamato před odstraněním vlastnil, tak ti zůstala, to samé Defcom.. Také jej na jednom účtu mám..

3. libec

libec User

Přelemový je to že to nikdo jiný nemá.. :D A jestli jo tak ať ho prodá.. :D konečně jsem jedinečný :D vymněním za elitu.. ;) :D

4. Zeus

Zeus Guest

Tak to máš raritu :)

libec tohle ocenil(a).
  5. No tak si toho užívej, ja tom vzhledem k síle této lodi moc jedinečných výhod nevidím, to mi připadá jako člověk který se narodil s genetickou vadou a tvrdí že je výjimečný, vlastně nová rasa.. :rolleyes:

6. Korben

Korben User

Nieje to nič zvláštne , ktorý ho ešte majú , aj keď tá loď je len chuťovka na odstrel. :D

Zodpovedané, uzavreté,LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.