Zabezpečenie

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem stanobaricak, 23/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Cchel by som sa opýtať či je tu možnosť zabezpečiť si darkorbit účet na telefónne číslo ako napr. na steame.
    Vopred ďakujem.

2. Taková možnost tady není. Ale pokud budeš dodržovat základní bezpečnostní pravidla (jako všude na Netu), t.j. NIKOMU nesdělovat hesla ke hře ani k emailu, neklikat na podezřelé odkazy, nevyplňovat údaje na jinou, než oficiální stránku a mít dobrý antivirus a firewall, nikdo ti účet neukradne.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

stanobaricak bezpečnostních prvků je v DO dostatek, stačí jen nikomu nesdělovat přihlašovací údaje, nepřihlašovat se na veřejných místech (a když už tak pamatovat na odhlášení) a můžeš být v klidu.

Ohledně zabezpečení účtu si můžeš přečíst následující odkazy:

Bezpečnost a opatření proti krádežím herních účtů
    Informace o nové ochraně před odcizením herních účtů
    Bezpečnostní pravidla; Odpovědnost za účet
    Pravidla pro bezpečnost Vašeho herního účtu
    Bezpečnostní tipy pro tvé uživatelské konto
    Jak zabezpečit co nejlépe svůj účet? Čtěte zde.

4. =Marvin=nic proti tobě,ale tvoje odkazy jsou neaktualní,včera mě váš šéf belgam,jasně řekl,že věci se mění a učet lze vrátit,pokud to nebylo chybou hráče,no ale doteď nevím,co tím vlastně myslel....

5. Belgam

Belgam Guest

Jeho odkazy jsou aktualni, jen ty to mas pomotane. Ucet lze vratit ,ale za urcitych podminek. To je jit na policii a ta pokud prokaze ze hrac za to nemohl, muze byt ucet vracen. To je jedina zmena. Takze pokud hrac bude psat zde na forum, ucet se mu nevrati, protoze forum nema jak pomoc. Pokud bude hrac na podporu,tak to same. V pripade ze se obrati na policii a policie kontaktuje BP, kde pozada o soucinnost s vysetrovanim. Muze herni podpora ucet zablokovat. Potom pokud policie pripad vysetri a bude jasne ze hrac za to nemohl. Tak je moznost vraceni uctu.
    A moc nepremyslej. Protoze jinak uz to vysvetlit nejde. Obcas mi pripada ze dnesni mladez je jina.
    Trosku odbocim, jen s prikladem dnesni mladeze. Uz ani nevedi co je purpura, frantisek. Je uz zajima zda dostanou na vanoce neco draheho, ale pritom tento svatek je o darkach z lasky. Je mi lito teto mladeze.

PetriCZech™ tohle ocenil(a).
  6. Belgam,já nemám pomotané nic,pomotané to máte vy,divíte se,že lidi nechodí věc hlásit na policii,když máte v ofiku napsané,že kradené učty se nevrací,nikde však nemáte uvedenou vyjímku,že za určitých pravidel,lze učet vrátit. Že je podmínkou,aby byl vůbec učet zabanován dojít na policii vím a na foru to bylo uvedeno několikrát,stejně tak jako nemožnost učet navrátit,proto mi bylo divné najednou tvoje tvrzení,že učty se vrací,je to prostě v rozporu s vaší masírkou zde na foru. Krádež učtu je závažná věc,zvlášt pokud v něm měl člověk spoustu naposílaných peněz a proto bych považoval za nutné,že pokud došlo ze strany BP-moderátoři-hráči ke změně postoje ke kradeným učtům,že to bude hráčům oznámeno minimálně v ofiku a optimálně změnou v pravidlech.
    Možná se zeptáš.proč to tak řeším,řeším to protože jsem já osobně několikrát problematiku krádeží učtů řešil a vím,co jste mě vy jako moderátoři na to odpovídali,byl zde i návrh jednoho hráče od nás z klanu ohledně toho a od vás moderátorů byl schozen ze stolu se slovy,učet nelze ukrást,bez chyby uživatele,že si každý hráč za učet odpovídá a jediné co lze,je nahlásit na policii a nechat učet zabanovat. Najednou se dozvídám,že lze učet vracet,pokud se prokáže,že chyba nebyla na straně majitele,což je v rozporu s tím,co jsem zde uváděl,že vámi bylo psáno,že nelze ukrást učet,bez chyby majitele. Trošku si v tom prosím udělejte pořádek a pokud došlo ke změně,bylo by dobré to hráčům oznámit,děkuji a přeji hezké vánoce.

7. Belgam

Belgam Guest

leaderOfcz2 vis co ber to tak ze ucet nelze vratit a interni zalezitosti BP ,tak do tech ti nic neni. A kvuli takove veci nemusi byt ofiko. To uz by jsi chtel az moc. Ja tu netvrdim ze ucet se vraci, jen ze tu je moznost ucet vratit. To jsou dve ruzne veci. A uz jednou jsme psal ze odpoved jsi dostal a stale budes mlit svoji. Pokud se k tematu vratis, budu to brat uz jen jako spam.

Postup jsem napsal a ja oproti tobe mam vanoce.

8. A bolo by možné túto možnosť pridať do budúcna čo najskôr pretože kamarátovy ukradli účet a zmazali email musel si založiť nový facebook a všetko ostatné. Čo má urobiť aby mu bol účet navrátený ako v drakensang online kde je ta možnosť vrátiť účet + predmety v ňom. Ja ho mám stále v priateľoch v hre darkorbit (ten účet) staré meno bolo CORBEN DALLAS (ale napísané tými špeciálnymi znakmi nie normálnym písom) a hodiny, hodnosť, level, body výskumu sedia. Či by sa dala výbava toho starého účtu preniesť alebo skopírovať na nový alebo ho neako obnoviť. V drakensangu tá možnosť je :).

9. stanobaricak,řeknu ti to asi tak,podle toho co tu napsal belgam,tak jde pouze o to,že musíš zajít na policii a nahlásit krádež a dál už záleží pouze na adminovi hry,jestli ti učet odbanuje nebo ne,aspon tak na mě působí odpovědi admina. Admini mohou dělat i to,co není v pravidlech nebo v oficialních oznamech,ale proč to tak je,ti neřeknou,protože to nazývají interními záležitostmi....Transparentně to nikdy nemohou říci,protože by se zde ozvalo mnoho hráčů,kteří za stejných podmínek odbanováni nebyli....

10. Belgam

Belgam Guest

Ale ja jsem nerekl ze admin odbanuje ucet. Ty jsi doopravdy natvrdly. O tom rozhodne BP a administrator o tom nerozhodne. Oficilani oznamy jsou uplne neco jineho. Mas ode mne jiz body, protoze tohle je na leceni, protoze me akorat dost tocis. Obcas si pripadam jak v tatarsku, zadny cechoslovak na blizku.
    Jako kdo by se ozval? Vzdyt ty ani nevis kolik hracu dojde na policii a kolik je uctu vraceno. Ozval jsi se akorat ty, ale pro tebe oficialni oznam udelam. Bude v nem napsano co jsou interni veci, mozna na to nekdy u nejakeho zamestnavatele narazis.

Scooby-doo[kuku] tohle ocenil(a).
  11. Drift1

Drift1 User

leaderOfcz2-Administrátor s tím nic neudělá pouze spolupracuje s vedením.Co se týká dalšího postupu je pouze na provozovateli hry a zástupcích.stanobaricak-Táto možnost patrně existuje stále to ale v žádném tématu přímo! nikdo nepotvrdil.Muže jít o dobrý postup ale třeba mít na paměti to že minimálně 90% krádeží si hráči zavinily sami buď poskytli udaje nějakým zpusobem nebo se pokusily učet odprodat.Koukni třeba na bazoš..zadej darkorbit a tam se to učty jen hemží.Hnus tohleto.A dále pokud přímo potvrdí někdo že existuje možnost navrácení učtu tak moderátoři a administrátoři tady budou mít ještě větší hlavu než teď.Takže by bylo dobré kdyby to zustalo tak jak to je.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  12. Korben

Korben User

Zas tu niekto rýpe do vecí do ktorých mu nič nieje. Tak že takto , jednoducho a proste. Ten kto nenahlási kradnutý účet na polícii, tak nemá šancu na navrátenie účtu.
    Účet môže byť vrátený len v prípade ak začne vyšetrovanie a BP dostane potvrdenie o tom že účet bol naozaj ukradnutý. To znamená že nebol, predaný, darovaný, prípadne tam bol pokus o podvod. To sú len niektoré z možnosti.

V zásade účet sa nedá ukradnúť a ten kto o účet prišiel, tak to bolo vlastnou blbosťou, alebo nepozornosťou.

leaderOfcz2,Ty si láskavo PORIADNE prečítaj VOP a nedrístaj tu hlúposti. My máme aj svoje interné pravidlá a nikto si nemôže robiť čo chce. Tak že ak sa tu chceš hrať na hnidopicha, tak si choď pichať niekam inam, tu na to nieje nikto zvedavý.

Pôvodná otázka zodpovedaná.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.