Zabíjení vlastních hráčů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem AcetonCZE, 15/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AcetonCZE

AcetonCZE User

Dobrý den, mohl by bigpoint zakázat zabíjení vlastních hráčů? NEbo proč vůbec něco takového jde? Já jakožto flaxový hráč si sundavám VK a najednou přiletí Aegiska s full iris a nenapadne jí nic inteligentnějšího, než počkat dokuď vk nebude mít moc hp a pak mě sundat a dorubat si VK, nepříjde vám to trošku nelogické? A pak když logicky začnu v chatu na aegisku nadávat mi admin udělá ban na 30 dnů DarkOrbit jako takový opravdu hluboce klesl a hráči i admini by mohli u hraní/banování začít používat tu věc, kterou možná mají/nemají uvnitř hlavy.
    Konkrétně se jedná o hráče: •Čяaży•GĦos†•[CZE] (MMO hráč ze serveru cz3)

2. keď ťa zostrelí ma za teba - čím viac krát ťa zostrelí tím sa mu to násobi a klesá mu česť až nakoniec príde o hodnosť

3. AcetonCZE

AcetonCZE User

To je sice hezké, ale -100 cti jim
    asi nic neudělá, mají li X milionu...

4. Korben

Korben User

Nie nemohol by zakázať.Je to hra a je to o strieľaní , aj keď zostrelenie vlastnou firmou je nefér a čo sa týka mínus cti, tak by si sa asi čudoval ako rýchlo ten mínus vyskočí.
    Čo sa týka chatu, tak je správne že za nadávanie dostaneš ban, inak to ani nič nemôže.

5. AcetonCZE

AcetonCZE User

Super, takže slabší hráč nemá šanci dělat úkoly na nových mapách, protože ho tesně před zabitím NPC sestřelí silnější hráč, který má x miliónů cti z bran, toto jsi chtěl napsat? Ano, pokuď je válka klanů, klidně ať si střílí vlastní, ale aby přiletěl, počkal a pak bezdůvodně zabil, to je trošku ubohost ne?

6. Kubino

Kubino Guest

A koľko tej cti má? Napr. ak ťa zostrelí 20 krát už to má -104M cti, myslíš, že jej má toľko? Nejakých 16 zostrelov a je bez cti, teba oprava nič nestojí, takže to vydrž a jeho to veľmi rýchlo prejde ;)

Ubohosť to síce je ale pochop, že je to hra a hrajú to deti, tie sa na svet pozerajú inak, on si myslí, že je kráľ ak ťa zostrelí. Jediná rada je nájsť si dobrý klan/skupinu a lietať s nimi.

7. loputa97

loputa97 User

Dokud tu budou nefér hráči, tak se tohle bude dít, sice je to neúnosné, ale takhle to bylo, je a bude pořád, s tím BP nic neudělá :)

8. AcetonCZE

AcetonCZE User

Ok, dík za radu, budu schválně střílet VK v jeho blízkosti a když do mě střelí, nechám se zabít třeba 16x a pak až bude mít terčík ukážu mu, jak je nepříjemné zabíjet slabší, navíc vlastní firmu jen tak.

9. Sentiero

Sentiero User

AcetonCZE zkus si najít klan,který tě před takovými hráči ochrání..Jinak dotyčný hráč bude za každý sestřel vlastní firmy potrestán a hodnota odebráné cti se bude navyšovat, takže tohle bych zas tak neřešila..

Mnohem horší je jiný způsob střílení vlastní firmy a sice: když vidím na mapě červenou tečku , tak letím, že ji sundám, za mnou je hráč z mé firmy, tak si říkám, jsme 2 tak dotýčnýho hráče určitě sundáme a jaký bylo moje překvapení, když cizí hráč do mě začal střílet a hráč z mé firmy mu začal pomáhat.
    A tohle se děje čím dál častěji, nejde o to, že mě někdo sundal, já sestřel unesu, ale to, že vlastní firma jde proti mě (žádný postih za to nemá) místo toho, aby mi pomohla. To je opravdu ubohost.

10. -xghost-

-xghost- User

On může být (ta vlastní firma) v klanu, který má spojenectví s klanem toho druhého (cizího). Já v téhle situaci nejdu ani proti firmě, ani proti spojku - tedy nestřílím nikoho, ale to má každý jinak. A řek bych, že hráči spíš častěji pomohou spojeneckému klanu než firmě.

11. Sentiero

Sentiero User

Konkrétně tento hráč byl bez klanu, o to víc mě udivilo, že šel do mě. Jinak, to co jsem popisovala se děje i ve formě náletů, což si hráč uvědomí až potom co ho sundají, protože vidí lodě z vlastní firmy + 1 cizího hráče a nečeká, že do něj půjde 5 lodí. Až potom si uvědomí, že byli domluvení.
    A bohužel proti tomuto se nedá nic dělat.

12. Sentiero jj, přesně, to je ještě horší, než děcko, co si myslí, jaký je pán, že někomu ukradne VK... Jemu se to na cti projeví a s terčíkem to jistě příjemné nebude. Taky se mi stalo, že do mně šla nepřátelská firma a z naší firmy se k němu přidali, aniž bychom měli třeba war. Pochopím, že má spojko, jsou kámoši, ale pomáhat sundavat vlastní firmu je opravdu na pováženou.

13. No nevím jestli mu nějaký klan pomůže. Z vlastní zkušenosti znám jak to chodí. Elitní klan vyhlašuje války jako na běžícím pásu a stačí mu na to, že střílíte cuby, když je chtějí střílet oni, sbíráte boxíky na "jejich" PVP mapě, střílíte ICE..... důvod se vždy najde. Přebítráte jim prý NPC, nebo jste do nich stříleli, nebo jste jim s něčím nepomohli, nebo se s žádným důvodem nezabývají a prostě vám dají válku. A když nemáte klan, tak to taky vyřeší, část členů je v jiných firmách, tak tihle vás nastřelí a kolektivně dorazí. Podle mě je jakákoliv válka uvnitř firmy jen šikana slabších hráčů. A taky nechápu, proč lze mít klany bez klanové příslušnosti, prostě pak může klan střílet koho chce a bohužel se to hojně zneužívá. A jelikož to dělají ty nejsilnější klany a nejsilnější hráči, tak proti tomu nějaká geniální obrana není. Snad jen se jim vyhýbat a dobrovolně jim vyklidit "jejich" mapy a o to jim vlastně jde.

14. -xghost-

-xghost- User

No nevím, to mi přijde, že dělá hru také zajímavou, že zde mohou existovat takoví Romeové a Julije (smíšené klany, spojka mezi firmami) :) Firemní příslušnost by měla být důležitá, ale ne úplně absolutně - to by pak stačily 3 klany (mmo, eic, vru). Nevím jaká je mentalita lidí tam, co hrajete (asi se to bude server od serveru dost lišit), ale to, co popisujete (pomoc vlastního při sestřelu mě) jsem zažil maximálně párkrát (hraji na ge2) a to ani nevím, zda neměli spojka s tou cizí firmou - rozhodně to je natolik vzácně, aby mi to mohlo být buřt.

15. Jupiter33

Jupiter33 User

Promě je to lahoda když můžu zabíjet vlastní hráče dělá s toho hru akčnější prostě
    nevím proč by to mělo skončit protože když mě naštvou tak ho budu moci za to vitrestat=zničením jeho lodě:)

16. Jupiter33 - Pak se tady hráči, kteří uvažují stejně jako ty rozčilují, jak je možné, že dostali -1M cti za sestřel jediného hráče :rolleyes:

Cruenta†Ultionem a MartyCZ2 tohle ocenili.
  17. nie..vy to nepochopíte..tu nejde o žiadny klan..klan a vojna tu nemaju nič spoločné..dosahuje sa to najmä tým, že hráč mu preberá NPC.. alebo najhoršie hráča,alebo je v klane, v ktorom niekto išiel do iného napr. kvoli paladiu alebo PET a on je tá obeť..tu je vhodné nájsť si dobrý klan , ktorý vážne pomôže tou obeťou šikany a vyhlási mu vojnu,keď nie klanovú tak osobnú.ale sú tu aj prípady,keď sa hráč nudí a zostrelí si niekoho slabého..to by sa ale nemalo viackrát opakovať,keď áno, tak nájsť si dobrú skupinu a vybaviť si účty..(aj ja niekedy strieľam do hráčov z nudy ale necham mu kus Hp,nezničím ho a uďeje sa to raz,dvakrát alebo keď mi niekto preberá NPC tak už mám nerv,tak musím reagovať a nemaznám. ale hovorím každá rána do vlastného hráča má svôj dôvod..

18. Tak jo, je možné, že nějaký zoufalý jednotlivec si zastřílí do vlastních bez války, to pak asi opravdu skončí brzo s terčíkem, takové netřeba řešit, ti se vytrestají sami. Já jsem psal o tech, kteří to mají jako sport a umí to udělat tak, že jim to jde do plusu. A rada najděte si klan, na to oni čekají, v tu chvíli ten klan má válku a 10 dnů si nezahraje, protože tohle dělají top hráči top klanů.

19. Korben

Korben User

Jupiter33 Mňa by zaujímalo , na ktorom účte najradšej strieľaš vlastnú firmu? Či je to na účte kde je level 1 alebo ten kde je level 8 , alebo ten na ktorom je level 10 ? :D

*G*O*L*E*M* a Cruenta†Ultionem tohle ocenili.
  20. unudenej

unudenej User

Jupiter33: při tvém věku tě chápu ale radši by jsi měl jenom "trestat".. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.