Zabíjení vlastních hráčů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem AcetonCZE, 15/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 123812

123812 User

Každý si může zabíjet koho chce, že bude mít terčík, taky jeho věc ...

2. Jupiter33

Jupiter33 User

Citace smazana
    přesně mě je to také jedno terčík mi zas tak vadit nebude:D

Naposledy upraveno moderátorem: 20/2/15
  3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Jupiter33, citace smazana, viz. Jak správně přispívat na forum
    Btw. to je dobre, jen se priprav ze ostatnim take nebude vadit strilet hrace s tercikem, za ktere je kladna odmena i pro vlastni firmu. :D

Zeptam se autora, jestli ma jeste neco k tematu?

4. Kubino

Kubino Guest

Jupiter33

mať terčík neznamená len to, že ťa budú strielať ale aj to, že budeš mať nižšie DMG, pri -10 000 to je už len 10% z tvojho pôvodného DMG, tak toho moc nepostrieľaš a nebude sa ti hrať moc dobre ;)

5. Jupiter33

Jupiter33 User

aha dík za upozornění

6. -baghira2-

-baghira2- User

Kdybys byl v stejné firmě se mnou, nechal bych Tě žít. Ani Ti z vlastní firmy nestřílím kteří mají terčík. Hoci bych je mohl.
    Je mi proti mé vlastní cti střílet po vlastní firmě, i když jde o outsidery. Firma je pro mě něco jako velice rozrostlá rodina.
    Ti s terčíkem se většinou odsoudí sami, podle toho poznat že dříve stříleli po vlastních.
    Na druhé straně by po nich také nestřílel, neboť tím by sem se snížil na ich úroveň. Také mají právo na život.

Mnohem milejší mi je čestní nepřítel, nežli nečestní člen vlastní firmy.

Naposledy upraveno: 23/2/15
  7. Jupiter33

Jupiter33 User

je pravda já moc hráčů sterčíkem ani bez terčíku z vlastní firmy už moc nestřílím

8. Korben

Korben User

Myslím že tu nieje viac čo riešiť. Napísané tu už bolo všetko.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.