Zablokování účtu?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Alagesias, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Alagesias

Alagesias User

Zdravím,
    po delší době jsem se opět přihlásil na Dark Orbit, a místo přihlášení na startovací stránku mi vyskočilo okénko, na kterém bylo napsané: "Byl jsi identifikován jako ***-user, tvé konto je trvale zablokováno".
    Zajímalo by mě, z čeho usoudili, že užívám ***, na DO mam nahráno už stovky hodin, a dost by mě mrzelo, kdybych se na ten účet už znovu nedostal.
    Chtěl bych se zeptat, jestli se to dá nějak odblokovat. Nikdy jsem žádný takový věci jako boty nepoužíval, a zároveň pochybuju, že do prohlížečové hry něco takového existuje.

2. Belgam

Belgam Guest

Opet a znovu, bany na foru hry neresime a pokud ti to napsalo, nevyresi to ani podpora. Bany jsou trvale a konecne.

3. Alagesias

Alagesias User

To je super... a můžete mi alespoň říct, na koho se mam tedy obrátit?

4. Pokud ti nepomůže podpora, a nemůžou ani administrátoři, pak už jen mezinárodní soud. Je ovšem otázkou, zda si do účtu vložil takovou částku, a máš k tomu doklady, aby se tím zabýval. (řádově miliony)
    Nebo se můžeš obrátit na prodejce toho programu, který ti tvrdil, že tě nikdy nechytí o vrácení peněz, to je druhá možnost.

5. Alagesias

Alagesias User

Už jsem psal na podporu. Odpověděli mi na mail, že mají 100% spolehlivý systém, který je prý přesvědčil o tom, že jsem boty skutečně používal. Zároveň to nehodlají dál řešit. BP nemá budoucnost s tímhle přístupem, to je jasné, je škoda, že si to člověk uvědomí až po tak dlouhé době.

6. Alagesias, jak už jsem řekl několikrát, za 6 let jsem do hry nacpal cca 25000Kč. A za celou dobu mě nezablokovali, protože jsem nic nepovoleného nepoužil. Nezlob se, nevěřím tobě, ale BP.

7. Korben

Korben User

Alagesias Z podpory si dostal jasnú odpoveď a na fóre to určite nevyriešime.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.