Začátečník

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem lunarglide, 26/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lunarglide

lunarglide User

Zdravim Vás,

před chvilkou jsem se registroval do hry DarkOrbit na server CZ2 a potřeboval bych poradit pár tipů a rad jak na hru. Hraji za firmu MMO. Děkuji za opovědi :)

2. Spartakus

Spartakus User

3. lunarglide

lunarglide User

Ano, děkuji. Již jako host jsem si Bibli pročetl, proto teď píši sem, abych dostal rady od zkušený hráčů písemně. :)

4. Spartakus

Spartakus User

No začal bych Skylabem. Posíláním surovin do lodi a jejich prodejem získáš kredity za které vydražíš vybavení. Jako začátečník si vydraž leonov. Má na základních mapách pár bonusů. Vydraž si letouny nejlépe irisky, ale flax pro začátek stačí. Plň úkoly, tím si zvedneš level. Až budeš mít kompletně vybavený Leonov, vydražil bych další vybavení a vydražil Goliath a desingy na něj. Jinak hodně pomůže prémium. KAždopádně DO je běh na dlouhou trať. (pokud si nechceš připlatit. :D )
    Edit: Každopádně se vyplatí budovat profil pilota.

5. Filthy16

Filthy16 User

Souhlasím s Spartakusem a co bych ještě dodal , pokuď hodláš do hry investovat nějaký ty penízky tak bych si sehnal rychlou loďku ( ve tvém případě asi vegu , ikdyž nevím za kolik se draží spearka na CZ2) do ní bych nacpal nejrychlejší pohony. Pak by stačilo koupit 2x boxíky a když se budeš snažit , uri se ti bude střádat jak divý :D.

Naposledy upraveno: 26/7/15
  6. Spartakus

Spartakus User

NA cz2 se Spearhead momentálně draží na 150 mega... :) Nepřijde mi to jako nejlepší loď pro začátečníky. Má málo laserů a bodů života. To raději Vegu. Boxíkování vynáší, ale je hrozně nudné. :D

7. Belgam

Belgam Guest

lunarglide prosim odstran si avatar. Neni vhodne kopirovat nekoho druheho avatar. Tento jiz pouziva nas byvali kolega Kubino. A pro tuto komunitu udelal spoustu zasluzne prace, tak jiz kvuli tomu si dej jiny.

Kubino tohle ocenil(a).
  8. lunarglide

lunarglide User

Dobře :)

9. |Oromë|

|Oromë| User

lunarglide Sice ten obrazok nikomu vyslovene nepatri, no ako povedal kolega, nie je vhodne avatar takto kopirovat. Dakujem za rychlu zmenu.

Dost zalezi akym smerom sa chces uberat a ake su tvoje ciele. Spokojis sa s primernym uctom, sem tam postrielas npc? Alebo chces ist na kompletnu full vybavu za co najkratsi cas a byt vysoko v rebricku?

Chces do hry aj investovat?(premium, predplatne, MHH)

Najrychlejsia cesta je dnes si kupit double na boxy a ist zbierat v masku na pvp. Na to su vhodne rychle lode ako spearhead a pusat. Najdi si dobry klan,ten ti moze pomoct s ulohami a drazbami.

10. Belgam

Belgam Guest

lunarglide Ty jsi novacek? Nebo ten ucet na 21 lv je nekoho jineho? Jinak dopredu te upozornim ze na forum budes psat pouze z jednoho uctu.

Spartakus tohle ocenil(a).
  11. Joker71

Joker71 User

Ahoj Belgam, jsem si vědom toho, že tu, na forum, mám více účtů. (minimálně 5) Každý účet jsem si zakládal proto, že jsem buď dostal ban na chat, nebo mě jednoduše přestal bavit. Ovšem ty tu píšeš o nějakém účtu s levelem 21, pravděpodobně myslíš Spartakuse... zklamu tě, není to můj účet. Ještě jednou se omlouvám že jsem tu měl vícero účtů. Už se to nebude opakovat. :)

12. Spartakus

Spartakus User

Joker71 já nejsem ty... :D Mám jen 2 účty a na jednom nehraju. A sem chodím jen s jedním.

13. Belgam

Belgam Guest

Myslel jsem tebe Jokere, ale ted uz je to jedno, mas spoustu uctu od 15 levelu nebo spise na nich hrajes. Dale jsem te varoval na multiucty a stejne napises z dalsiho. Obchazeni banu na chat se tresta banem i na dalsi ucet, takze zakladani novych uctu Ti nepomuze, naopak si vykoledujes trvaly ban na chat.

Jinak zde neni co resit, hrac si z nas vsech dela dobry den, protoze hrat umi. Jedna se mu pouze o spam.

Tema uzamknuto.

LOCK

Spartakus tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.