Začiatočníčka ochrana

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem AntiNormalSvK, 16/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chcel sa opýtať ako je možné,že ma dnes sumdal nepriateľský hráč keď som pod ochranou firmy pretože mám lvl 3. Veľa hráčov sa snažilo ma zostreliť ale nikomu sa to nepodarilo iba jednému dnes. Práve som urobil test a tá ochrana stále trvá. Ako je možné,že ma ten hráč dokázal zničiť?.

2. *pursuer*

*pursuer* User

Mohlo sa to stat tak,ze aktivoval sa mu v tvojej blizkosti na PETke kamikadze a ten ta znicil,co niekedy bolo mozne neviem ako teraz alebo si po hracovi zacal strielat prvy a tym padom ta moze zostrelit bo stracas ochranu.

3. Dobrá teória ale Citadela Petom nezničíš.

4. xpalloy20

xpalloy20 User

ochrana je len na x-1 a x-2. Na akej mape si bol?

5. Pokiaľ viem začiatočnícka ochrana platí na mapy dostupne do lvl 5 a hráčovho lvlu 5. Bol som na mape 1-3. Teraz lietam na 1-4 a už sa ma snažilo sumdať okolo 8 hráčov.

6. *pursuer*

*pursuer* User

S tym nesuhlasim,aj PET mozem puknut citadela,ak ti ostalo malo HP a stitu pod 75k.Nestrelil si omylom do hraca,ked bol v masku a vyskocil potom na teba?

7. AntiNormalSvK ale víš, že když na nepřátelského hráče vystřelíš ty jako první, tak tě potom může střelit, ne?

8. Ďakujem za rady ale každý jeden z vás sa mýli. Tento účet mám špeciálne vytvorený na boxíkovanie takže na nikoho neútočím a určite by som útočil cca 4 laséramy v lodi na elitného hráča. Na to prečo ma dokázal zničiť uź som prišiel. Zapínam schopnosti na citadele kvôli úspechom a momentálne keď ku mne daní hráč priletel tak som mal zapnutú schopnosť Prebratie paľby a on zničil NPC v mojej blízkosti takže je paľba prešla na mňa a preto ma mohol zničiť.

9. Korben

Korben User

Zostrelil ťa na mape 1-3 , tam žiadnu ochranu nemaš . Prečítaj si čo je vlastne tá ochrana TU

10. Korben začiatočnícka ochrana je stará ochrana. Mám to naštudované. Takže mi chceš povedať,že tých cca 50 hráčou čo okolo mňa dnes preletelo a uvidelo Citadela bez stíhačiek a štítu boli taký milosrdný,že ma nechali na pokoji?

Ten post s ochranou bol naposledny editovaný Belgam,12/11/13

11. xpalloy20

xpalloy20 User

to co je v bibli to plati, ochrana je len na x-1 a x-2 na ostatnych nemas zadnu ochranu!

12. Takže tu máte dokaz o tom :

Takže poprosím o vysvetlenie tohto

16.10.2015 - 20:21[​IMG]Bol si zničený užívateľom Μîłăńô.»çz«. (EIC).
    16.10.2015 - 17:19[​IMG]Bol si zničený užívateľom ★★★МрачнаЯ_ТишинА★★★ (VRU).

13. |Oromë|

|Oromë| User

Teraz tu viacero ludi hovori o rozdielnych veciach. Na x-1 a x-2 plati isty druh ochrany, no to co tu popisuje AntiNormalSvK znamena, ze do urciteho lvl ma tento hrac ochranu pred utokom nepriatelskych firiem, plati to tusim pre vsetky 4 domovske mapy.

Ale celkovo vysvetlenie k zostrelom si si uz dal asi sam. Bud si mal zapnute schopnosti citadelky, ktore mozu pri urcitej situacii ako si popisoval zrusit ochranu alebo si omylom vystrelil. Nikto tu nezisti ako to presne bolo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.