Zaciatocnik

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem SuNNy1475, 6/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Ahojte hram darkorbit asi tyzden a ak by ste my pomohli co mam robit bol by som velmi vdaci :) Nejake info mam Goliatha 3 lf3 :( ja viem je to malo a nejake lf2 atak dalej...Otazka je co mam terazs urkom robit a na co ho pouzit,ake veci by som mal drazit..Ak niekto odpovie dakujem za radu :)

2. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Být na mě začal bych lod vybavovat nej pohonama a nej štítama, aby jsi měl aspon nějakou šanci na obranu. Potom bych řešil LF 3,4
    Samosebou je jasný, že musíš mít minimálně 8 x flax a postupně vydražovat irisky. Plnit úkoly a najít si klan co ti pomůže plnit ty těžší.
    Nezapomen ani na skylab, který ti časem bude vyrábět suroviny, kterýma můžeš vylepšovat, jak rychlost, tak štíty, tak i lasery...

3. Korben

Korben User

Osobne by som golika hodil do koša , kúpil by som leona a makal na výbave. Najprv by som riešil výbavu do lode a novú loď by som kupoval až ak by som mal na ňu výbavu. Leon má na spodných mapách aspoň výhody , golik je naopak pochúťka pre lovcov.

Dávam do pozornosti - DarkOrbit Bible CZ

4. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Ano, Korben má pravdu... mám úkoly na leonovky a ne a ne je nacházet... takže postup co jsem psal já zůstává, akorát s jinou lodkou;)

5. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Dakujem za rady :)

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

SuNNy1475 stačily ti tedy odpovědi nebo máš ještě nějaké otázky k tématu?

7. Wetax

Wetax User

Já bych se chtěl zepat vydražil sem si lod a disigny (skin) jakt ten skin naistaluju na tu lod ??

8. [​IMG]
    Wetax v hangáru, karta vybavení.

Btw. už víš, že se ti budou zobrazovat pouze designy k tvé aktuální lodi, ano?

9. Korben

Korben User

10. Wetax

Wetax User

Jj dky moc hši :))

11. Kubino

Kubino Guest

Tému považujem za zodpovedanú.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.