Zadne bonus na email

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Nuel.Dennis, 4/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobry den.Muj dotaz je sice otravnej...a opakuji se...ale uz někdo resi proc mi nechodej bonusi???Vim ze z vasi strany snaha byla a dali jste dohromady hrace kteří ho měli dostat...a neklaplo to.A daaaal??Jde mi o to ze u me to trva uz asi rok??Vse je spravne nastavene a nic.Bylo by fajn občas napsat jak to pokracuje a co se s tim dela...

2. RobPol

RobPol User

No zatím si dovolím odpovědět, než-li dostaneš odpověď od módů.
    Aby ti chodily oznámení a e-maily od BP, musíš si v nastavení nastavit odebírání Buletinu.
    Pokud buletin odebíráš, tak se koukni zda-li nemáš BP ve Spamu.
    Pokud ani E-maily od BP ve Spamu nemáš, tak nejspíše máš E-mail u BP na Černé listině, to bych ti doporučil napsat na Podporu a optat se.

3. Spartakus

Spartakus User

Nuel.Dennis Zatím nikdo nic neví. Až to tom bude z týmu něco vědět (až dostanou info z PB), tak to dají sem na forum.

4. |Oromë|

|Oromë| User

Nuel.Dennis Ak BP neposle dalsie stanovisko, tak k tomu nemam co napisat, stale plati toto. Newsletter - Aktualizace účtu

Ak narazas na odoslane IDcka, tie sa poslali vsetky na BP a dalej si to riesili interne. Odporucam prejst si Diskuse k Newsletter - Aktualizace účtu a pripadne pisat tam, kolega to dost jasne vysvetloval, je zbytocne zakladat temy preco to mne furt nejde a inemu zas ano.

Duplicita, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.