ŽÁDOST O POMOC

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem **__RAKVIČKA__**, 11/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, píši jsem ze sveho učtu ,ktery mi byl odcizen ... Vím zní to velice blbě ale boužel mé heslo nefunguje a na emailu to už také nemám ... Na učet jsem se dostal pomoci svého facebookového učtu .... a ted píši .. dá se stím něco dělat ? mohu doložit potvzeni o platbach ze svého emailu ... klidne i znovu podstoupit ověření vlastníka ...

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Účet se ukrást nedá, když zloději nesdělíš své přístupové údaje. A za bezpečnost účtu si každý ručí sám a pokud se zloděj nějak dostal k přístupovým údajům, navíc i od emailu, tak v 99,999999% případů je to blbostí hráče, nepodařený pokus o prodej, sdílení, atd.

Dobře si tedy přečti:
    Bezpečnost a opatření proti krádežím herních účtů
    Informace o nové ochraně před odcizením herních účtů
    Bezpečnostní pravidla; Odpovědnost za účet
    Pravidla pro bezpečnost Vašeho herního účtu
    Bezpečnostní tipy pro tvé uživatelské konto
    Jak zabezpečit co nejlépe svůj účet? Čtěte zde.

A krádež musíš hlásit na policii, na fóru ti s tímto nikdo nepomůže.

3. Drift1

Drift1 User

4. Spartakus

Spartakus User

To nebude pohádka, ale scifi. :D

5. Existuje jeden starý pohádkově-fantastický film, jehož název toto a podobná témata vystihuje. Neverending story. :)

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Taková pohádka, by byla bezpochyby bestseller. :D

7. DavidasQQ

DavidasQQ User

8. svi1

svi1 User

Já nevím, proč jim nikdy nechcete věřit. Dyť je to přece naprosto normální, že mi někdo ukrade účet. Nikam nikdy neklikám, nikdy nikomu neříkám heslo, kamarádům nikdy nepůjčuji účet, nikdy ho nikomu nenabízím, nikdy nehraju ve veřejných počítačových kavárnách a hernách. Nehraju na cizích účtech. Hackeři, kteří si neustálě vybárají můj účet, už znají všechny moje dvě hesla. Nikdy nechci nic získat rychle a podvodem a hlavně nikdy a nikdy si nevymýšlím a přesto mi kradou účet pravidleně kadý týden a modi a admini na fóru mi ho okamžitě vrátí na mé přání zpět.
    Pro ty co to nechápou, je zbytečné něco vysvětlovat.

A pro ty co chápou ještě méně: psáno ironicky.

Sentiero, Little_Tali a PetriCZech™ tohle ocenili.
  9. Korben

Korben User

OT post zmazaný, prečítaj si Jak správně přispívat na forum

Autor sa viac neozval.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.