Žádost o udělení BANu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem tuneláček, 19/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,
    mé jméno ve hře je ȘȔȘƩȠĶĄ®máKOCOURA.
    Jeden hráč z nepřátelského klanu si dal jméno: ȘȔȘƩȠĶĄ®máFilcky - http://cz2.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=4loij&profileCheck=Auzbc&lang=cs profil pilota jeho.
    Uráží mé soukromí, přetahuje hru do reality a vysmívá se všem lidem, kteří touto hroznou nemocí trpí.
    Psal jsem na podporu, kde mě odkázali na fórum.
    Prosím o řešení, napište mi prosím výsledek. Děkuji
    Mé id: 101612745 CZ2

2. Max

Max Guest

Dotycny byl potrestan. Dekujeme za upozorneni.

3. svi1

svi1 User

Jak nahlásit hráče na chatu
    Minimálně se pokus o tohle.

Jinak Ty jsi touto nemocí nakažená/nakažený a zveřejňoval / la si to na chatu? Jen mě zajímá, jak je tohle přetahování do reality..

EDIT:
    Max o 5 vteřin rychlejší

4. Ahoj, díky maxi. Nepsal, ale jakkákoliv nadávka či poukazování ze hry do reálného života by se určitě nemělo. hra má zůstat hrou.
    max: jak byl prosím potrestán?

5. svi1

svi1 User

No právě. Ty máš v reálném životě kocoura?

EDIT: Jen aby bylo jasno, rozhodně se hráče nezastávám. Jen pro pořádek.

6. Ne, kocour je spoluhráč..

7. svi1

svi1 User

A jen pro pořádek, mohl / a bys mi poslat link hráče KOUCOURA prosím? Kidně ve hře do zprávy. Hrajeme na stejném serveru...
    A pokud se ptáš proč, mě nejak bije do očí ten argument reálnosti...
    Díky

8. To nepošlu, nebudu předávat cizí profil a neřekl jsem že má tak i jméno ve hře..

9. svi1

svi1 User

:) nemám dalších otázek ctihodnosti :)
    Rozhodně souhlasím s tím, že nadávat se nesmí.
    Rohodně nesouhlasím s tím, že je to "hrozná nemoc". Rakovina je mnohem horší.
    Pěknou hru přeji.

10. No nepřeju ji nikomu :)
    Tobě též. zdar!
    Maxi kdyby se ti chtělo napiš jak byl potrestán, zajímá mě jak se v těchle případech postupuje. DÍky.

small-fighter tohle ocenil(a).
  11. řeknu to takhle pokud by si dal že sešenka ma kočku a měl by ji v realu což by se jak psal svi1 nemělo tak si osobně myslím že tím nikomu neublíží takže bych si mohl klidně i svoje méno a meno města kde bydlím jako uvedu příklad z cz2 kokybenešov... ale pokud tím nickem chce někdo někoho urazit nebo nějak ztrapnit či jinak uškodit tak už to podle mě je proti pravidlům a měl by být potrestán... PS: rakovina je mnohem horší ale myslím si že ani ty filcky by sis nepřál ;) a navíc rakovina je nemoc a filcky sou spíš problém hygieny.....

Naposledy upraveno: 19/1/16
    tuneláček tohle ocenil(a).
  12. svi1

svi1 User

13. Zůstaň v anonymitě:
    Tvé soukromé údaje nemají v chatu co dělat. To slouží k ochraně tvé soukromé sféry. -
    Pravidla hry a chatu

O urážení a ztrapňování jsem nepsal. To normální a slušný člověk nedělá. S tímhle neargumentuji. Ale máš samozřejmě pravdu.

EDIT:
    pochopitelně bod hned nad uvedeným vystihuje vše jasně:
    12. Přezdívka:
    Pokud provozovatel chatu umožňuje vybrat si vlastní přezdívku, nevybírej si takovou, která by ostatní uživatele urážela nebo měla za cíl ostatní uživatele rozzlobit. Samozřejmě také rasistické a násilí propagující přezdívky jsou zakázány.

13. nwm jestli ma něco společného se soukromím místo kde bydlí nebo jestli si da do nicku že má kočku když se podívaš do profilu pilota máš tam i kolonku bydliště podle mě si muže hráč zvolit možnost zda si tam to bydliště dá nebo si to nechá pro sebe... je tam i kontakt což muže bejt klidně i telefonní číslo což už je dost soukromá zaležitost ale i tak si ho tam mužeš dát takže pokud svím nickem nikoho neurážíš nebo neprovokuješ tak si myslím že je legalní asi jakákoliv volba nicku......

14. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.