žadost o unban chatu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ►Huricane_Єxρress◄, 14/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ID 33342366
    čas: 14.7.2015 16:08 trvaní 2 dny
    jmeno: ►Huricane_Єxρress◄
    server : cz1 (si snad mužete zjistit podle ID na všechno máte patenty ale na tohle ne)
    místnost: globalní
    ban aktivní: 2 dny 16.7.2015 16:08
    autor banu: administrator

Ban jsem dostal za to že jsem šuškal cizím jazykem jednomu hráči který mě půl dne otravoval s tím abych šel k němu do klanu tak jsem mu to chtěl pošeptat ve všech světových jazycích že k němu nechci do klanu aby to pochopil a za to jsem dostal ban
    příště tema nemusite zamykat bych ten server doplnil ale sami si zaplácávate forko

2. GΞRΛN

GΞRΛN User

má to byť v sekcii chat.

3. Kubino

Kubino Guest

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ty udaje ktere mas vyplnovat nezadame pro srandu. ;) Moderator na chatu hlida desitky serverovych chatu, kdo ma vedet na kterem jsi zrovna ty dostal ban?
    Jinak ja jsem ti krom toho dal i odkaz na pravidla, tak si je precti a uprav si nazev jak ma byt. A kolega ti doplnil ze zadost mas podat v sekci Chat. Co je na tom k nepochopeni?
    Dokud zadost nebude podle pravidel, nebude se resit, to plati u vsech.
    Uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.