Žádost o zrušení banu *_CENTURION_*

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *_CENTURION_*, 18/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ID: 53631978
    čas: 18.2.2015 13:22
    Nick: ★•Achilεus•★
    Server: Česko 1
    Místnost. Global
    Do kdy je ban aktivní: 20-03-2015 v 13:22:56 se můžeš opět přihlásit.
    Autor banu: Systém

Zdravím. Byl bych vám vděčný kdybych dostal unban. To co jsem napsal tak bylo napsané provokativně a omlouvám se za to. Na druhou stranu si myslim že ban je sice oprávněny, ale podle meho nazoru přehnaný. 30 dni za něco takového. Stačilo by mi aspon zkráceni banu.

2. Jupiter33

Jupiter33 User

*_CENTURION_* myslíš že je to moc to já schytal banů a také na 30dní ale na forum a skaždym banem
    se to zdvojnásobuje ale u chatu nevim schytal jsi
    už předtim na chatu ban?

3. Kez by zdvojnasobuje. Den předim jsem napsal slovo za ktere jsem dostal ban ( na hodinu ) . Druhy den ( dnes ) tam někdo napsal ze se na tom chatu dostavaji bany za kazdou vec.Tak jsem napsal vetu "vcera jsem dostal ban za slovo ..*.." ( tu hvězdičku jsem tam dal abych nedostal znovu ban. No a bum. Byl jsi zabanovan za urazku moderatoru. Pritom to slovo vubec nenarazelo na moderatory. Vcera za to ban na hodinu, dnes na 30 dní..

4. Kubino

Kubino Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.