Žádost o zrušení banu MyDarkOrbitAccount

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Vlabee, 22/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vlabee

Vlabee User

ID: 165525216
    Čas: 22-08-2015 v 09:19:18
    Nick: VlabeePyčo (již jsem si ho změnil)
    Server: cz1
    Místnost: globální
    Do kdy je BAN aktivni: 21-09-2015
    Autor banu: Systém/Administrátor (Moderátor)
    Váš důvod k odbannování: Dobrý den, chtěl bych si zažádat o unban za nevhodnou přezdívku. Bohužel jen chtěl, protože byl ban oprávněný. Ještě bych se chtěl omluvit za to, že žádost vkládám do špatné sekce, protože ve vzorové žádosti jsem nenašel sekci, kam to mám vložit. Herní nick jsem si již změnil. Myslím, že už jsem se potrestal sám (hledání vzorové žádosti na fóru, přihlašování na fóru, hledání kategorie, ...). Vím, že unban s největší pravděpodobností nedostanu, ale i tak jsem se chtěl omluvit.
    S pozdravem Vlabee

2. Korben

Korben User

Skus si pozrieť Jak správně přispívat na forum a podaj si žiadosť znova a tam kde má byť.

Fakt nechápem , že má niekto potrebu si dávať podobný nick. To nieje frajerstvo, to skôr svedčí o nízkej inteligencii daného hráča. Nie si sám, je vás viac takých , ktorý ešte nedorástli. :rolleyes:;)

Uvažujem nad tým, že vytvorím tému, ktorá sa bude volať " Pranier hanby" Budeme tam vkladať všetkých hráčov, ktorý porušia pravidla tak, že si dávajú vulgárne nicky, profily, robia prúsery na chate a podobne. o_O

Tak že žiadosť si podaj tak kam patrí.

Uzavreté, LOCK.

Little_Tali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.