Záhadné hity

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by †|βłσδĐγ^$uςςε$|†, Jan 26, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ahojte
    Chcel by som sa spýtať, či máte niekto skúsenot s tým, že dostávate náhodné hity na pirátskych mapách? Lebo mne sa to stáva furt, hlavne na 5-3 a 5-2. väčšinou to je len také, že dostanem ranu ale žiaden dmg no niekedy mi to dá hit za 50-60K. Dosť ma to štve, lebo niekedy mám kvoli tomu potom menší problém :D

2. Koudy-OP

Koudy-OP User

Přidávám se ke stížnosti.. našemu klanu se dělo to samé. Mně se ubíralo zhruba 50 litrů, kamarádům z klanu 20 litrů co 5 sekund. Není to sice moc, ale v určitých chvílích to docela znepříjemňuje situaci :D

3. Korben

Korben User

Odpoveď na hity, budeš musieť hľadať asi na inom fóre. Hity leta, prípadne hity rozdelené podľa rokov, ako 70te, 80te, prípadne 90té roky. No a keďže toto je fórum k hre DarkObit, tak tu hudbu nevedieme. :D

Ak máš niečo k mapám pirátov, tak na to máme tému v sekcii Diskuze o hře / zpětná vazba

Duplicitná téma.

Uzavreté, LOCK.

Thread Status:
Not open for further replies.