Zajímavé video (DMG test)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Torres, 15/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Torres

Torres User

Narazil jsem na zajímavé video, na kterém hráč dal mixem 312.877 ...
    Otázka: Je to možné? Protože se tu na TSku už dost dlouho dohadujeme jestli jo nebo ne :)

Video:
    Čas: 2:43

2. Byl to jednorázový součet, asi by to mohlo jít, jinak veškeré info Maximální DMG

Torres tohle ocenil(a).
  3. Torres

Torres User

Taky jsem toho názoru, že by to mohlo jít...ale ostatní teda moc ne...
    Co jsem četl komentáře u toho videa tak jsem zjistil že měl taky Kappa booster
    A když ještě připočítám NŮŽKY (3%) DMG Booster Stanice na té mapě (10%) a ještě Booster toho druhého hráče (5%), myslím, že by to mohlo tim mixem jít :)

oops.eu a Cruenta†Ultionem tohle ocenili.
  4. Pokud měl opravdu všechno, co tu píšeš tak to možné je. Když se koukneš kolik ubíral samotnýma UCB-100 / RSB-75 a přičteš k tomu PLT-3030 a rakety HSTRM-01 (počítám s tím, že má samozřejmě i Raketový výzkum), tak ti to přes 300 000 dá ;)
    ---------------------
    edit. + ještě P.E.T.

Naposledy upraveno: 15/11/14
  5. Skate

Skate User

To este nemal ani design z akcie Boj o vplyv 7% taze este 2%+ este by zdvihlo Damage.

6. Torres

Torres User

Skate ale Vanquisher platí jen na cizí firmu :)

7. Korben

Korben User

Video mal natočiť aj ten ktorý strieľal, toto sú čísla prenesené už sieťou.

8. Torres

Torres User

Korben to je jasný no, ale pak by to nebyli takový pecky :) kdyby se to nesčítalo :)

9. Kubino

Kubino Guest

Torres veď dobre ale aký má význam dávať údaje so sčítanými hodnotami? Ako na oko je to fajn, keď povieš, kopnem za 300 000, nie každú sekundu, pretože raketomet sa načítava, NPC nevystrelí vždy vtedy čo aj loď a podobne.

Je to len číslo, ale nie víťazstvo v boji :)

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.