Zamykání témat pokračování

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *×BossMentos×*, 30/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Koľko tém chci vytvoriť ?!
    Já nechtěl dvě to se vám zase buglo forum :)
    Zamykání témat je zcela zbytečné, uvědomujete si, že kdyby jste nezamykali vlákna, tak by nevznikalo tolik nových dalších témat?
    Jako například toto, jelikož jsem to mohl klidně připsat sem > https://board-cs.darkorbit.com//threads/zamykani-temat.99122/#post-845887

a každý člen fóra má právo se k libovolnému příspěvku také vyjádřit a vy mu ho zamknutím odepřete a to ho může přinutit založit další vlákno a pak další a v tom si toho všimne další člověk co založí další, protože to do kterého by chtěl něco napsat je zamčené.

Chápete? Tohle musí být změněno!

Ostatní vyjádřete se a podpořte mě, pokud tedy to dřív nějaký aktivní moderátor nezamkne a pokud ano můžete vytvořit další téma s odkazem na toto. :)

2. RobPol

RobPol User

Jediné co se asi změní, bude to, že dostaneš ban na forum :D
    Je zbytečné zde mít 6.měsíců staré a otevřené téma, hráč, který se bude chtít na něco zeptat asi těžko bude hledat 6.měsíců (klidně i více) staré téma.

3. dobře chápu tvou myšlenku a s ní bych i souhlasil, ale otázka je proč jste zamkli i včerejší téma, kde se dalo čekat, že se autor (já) vyjádří třeba příští den (dnes) navíc jsem svůj příspěvek kontroloval a pořád tam nic nebylo :)

4. Co ti přijde v nepořádku na zamykání zodpovězených/starých témat?

Btw. nově založeným vláknům k stejnému problému se říká duplicitní témata a jsou taktéž zamčena s odkazem na vlákno, kde už byl problém vy-/řešen.

5. Tvoje btw. chápu, ale o to tu nejde

6. A o co ti teda jde? Aby všechna vlákna byla odemčená na věky věků, jen kvůli tomu, že tě za 10 let třeba napadne něco na co jsi se chtěl zeptat k tomu tématu??

7. třeba za 10 let nebo taky zítra jako se to stalo včera chápeš? :D

8. Všechny otázky byly zodpovězeny a moderátor tvé další dotazy nasměroval do správné diskuze:

=Marvin= napsal: Povazuji za zodpovezeno, pokud mas dotazy ci pripominky bud ke KBS, nebo max. DMG, poprosim psat do spravne diskuze.

9. Kubino

Kubino Guest

Chod na fórum drakensang a uvidíš čo je zamykanie bez odpovede ;) tuna sa téma podľa pravidiel zamkne keď sa zodpovedá skôr nie. Tvoja bola neaktuálna a dokonca nepodas poriadne info čo potom čakáš.

A ak máš otázku napr. ku KBS treba hľadať oficiálne diskusie.

10. Drift1

Drift1 User

U starých témat-vykopávek je daná doba použitelnosti.Jinak v tom tvém,,tématu,, si dostal odkaz kam své,,téma,, máš napsat.Řeknu ti to ještě jinak-není tu holubník a každý dotaz třeba patří do určité části fora.

11. ani jeden z vás nepochopil že nemluvím k tématu o max DMG, ale tomuto https://board-cs.darkorbit.com//threads/zamykani-temat.99122/#post-845887

Navíc jsem obdržel ban do hry za spam na foru takže a znovu opakuji věty kdyby příspěvek na níž jsem dal teď odkaz nebyl zamknut píšeme tohle všechno tam .

Jo a trochu nefér dostat za chování na foru ban do hry a navíc za nesmysl.

12. A já myslel, že ti to tam =Marvin= dostatečně vysvětlil...

13. Drift1

Drift1 User

Já to pochopil,v prvním odkazu máš téma kde byl poslední příspěvek uveden v březnu.Takže se nedivím.

14. Přečti si ještě jednou co ti tam =Marvin= napsal:

''*×BossMentos×* zakladem komunikace je dialog a vcasna reakce. V tematu na ktere odkazujes ti dal kolega odpovedi na tvoje otazky na zaklade toho co jsi uvedl, ze jsi se pote uz 2 mesice neozval, neni nase chyba.''

15. *×BossMentos×* právě jsem ti z něj zkopíroval úryvek, takže ano, chápu to.

16. Tohle nemá asi moc cenu, ale stejně se to trochu ze těch 5 let tady změnilo a moderátoři témata/ diskuse zamykají méně (y)

17. *×BossMentos×* nenapsal jsi o co ti vlastně jde, čeho chceš tímto vláknem docílit (tedy konkrétněji než ''změny'').
    Několik lidí ti tady postupně vysvětlilo, že tak, jak se nyní zamykají vlákna, převážně ti šlo pravděpodobně o stará a zodpovězená, je to v pořádku a naprosto logické. Pokud jsi měl na mysli něco jiného, musíš to napsat a ne jen pořád říkat, jestli už chápeme a že to nemá cenu...

=Marvin= to vlákno vyhodnotil jako zodpovězené, tudíž ho zamknul. On nemůže za to, že jsi tou dobou ještě spal;)

18. myslím nová "živá" vlákna příkladem je to na které je tu třikrát odkaz a dalším "důkaz" že kdyby to téma nebylo zamčené psali bychom tuto diskusi tam a ne do toho nového "spamu"

Doufám, že aspoň někomu je jasný rozdíl mezi Spam a "Spam"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.