zapomenutý e-mail

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem danny6.2015, 3/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dobrý den mam problem s emailem, dlouho jsem ted nemel Pocitac takze jsem nehral Darkorbit a zapomel sem nazev emailu na kterym sem mel ucet U.S.S.ENTERPRISE. a ID mam ale proste jsem zapomel email . díky za odpověd .

2. Foяmi

Foяmi User

Podívej se sem

3. jenze ja ani nevim heslo od uctu prave jinak bych vedel hned . :(

4. Foяmi

Foяmi User

Jestli nevíš email, na který by ti mohli poslat zapomenuté heslo, tak jsi lidově řečeno v loji.

Nebo tvou poslední šancí je nechat si zaslat zapomenuté heslo a zkoušet staré emaily, jestli si nějaké z nich aspoň matně pamatuješ.

5. ja mam i ID akorat jsem proste dlouho nehral ! musi to nejak jit zjistit ne?? admini by mi mohli poslat nazev emailu ne?? kdyz jim poslu ID

6. Foяmi

Foяmi User

To bys je musel asi hezky poprosit.

7. ja hezky prosim ja vim ze je to blbost zapomenout email ale ja vazne nemel dlouho PC takze jsem tak nejak pozapomel a byl bych velice vděčný bigpointu .

pomuzete mi prosim tedy s emailem?? byl bych velice rad kdyby ste mi pomohly byl bych vazne vdecny

Naposledy upraveno moderátorem: 3/7/15
  8. |Oromë|

|Oromë| User

danny6.2015 Netvor multiposty a a ko novacik si prosim prejdi Jak správně přispívat na forum

K problemu, takze ty si nepametas mail a nepametas si ani heslo od uctu? Trosku zvlastne.

Lenze tu ti mail nemame ako zistit. Maximalne mozes skusit komunikovat s podporou a poprosit ich ci existuje moznost to riesit.

9. no ja vim je tozvlastni ale dlouhodoba nehra a proste jsem zapomel ale mam ID což je dost dulezity si myslim a kdyz sem psal na podporu tak uzavirali tikety :(

10. Korben

Korben User

Podľa ID ti nikto nepovie email, ani podpora. Je to súkromný údaj na ktorom je zabezpečenie účtu. Tak že bohužiaľ , budeš si musieť spomenúť.

11. ale kdyz mi napisete nazev emailu to mi staci

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

danny6.2015 ctes co kolega Korben pise?

Email je soucast bezpecnosti uctu, a tento udaj ti proto nikdo nemuze sdelit.

13. takze mam po uctu??

14. assaskocze

assaskocze User

Podle toho co říkají administrátoři tak asi jo :)

15. Kubino

Kubino Guest

Problém je v tom, ako niekto môže zabudnúť heslo, ktoré každý deň používa. Ak si ho mal zapamätané to sa dá pozrieť v prehliadači, takže prosím, rozprávky treba rozprávať niekomu inému, my nie sme hlupáci :)

Nič k riešeniu, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.