Zaseknutý Úspěch Ledoborec

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Lord_Scorpion, 7/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím :)
    Mám tu takový problém v rámci zimních her. Jedná se o úspěch Ledoborec, za zničení 10 ledových meteoridu. Už ho mám ve splněných, můžu si dát i název Ledoborec nad loď na mapě, ovšem stále svítí i v Téměř dosaženo a svítí i v zimních akcích žlutě a né šedě, jakožto splněný, ale je tam stále ještě zničeno 9 z 10. Už sem zkoušel zničit i další Meteoridy, nepomohlo, přehodit název a zničit další, nepomohlo, tak nevím, je to asi seklé nebo se to nějak dabluje s jiným titulem? (viz i obrázky).

2. Korben

Korben User

Skúsil si klasické vymazanie cache ?

3. ja jsem nasla jeste jeden..

4. Je to jak píše Little_Tali - jsou 2 úspěchy se stejným názvem, každý za něco jiného.

5. Korben Pročistil sem teď pc, vyměnil i prohlížeč..pořád nic.
    Little_Tali PetriCZech™ hmm..to by tím být taky mohlo..ale v tom případě je to krapet nedomyšlené a zůstane mi to tam asi rozdělané..by vlastně ten úspěch původní ani neměl být už žlutý, ale šedý pokud tam svítí 9 z 10 jako nedokončené.
    Jako..není to zase tak závažné, aby se to nedalo přežít, jen sem to chtěl oznámit, jestli to taky někdo tak má, nebo zda to není chyba :)

6. Nevim, medaile jsou stejny, ale maji jinou stuzku.. taky jsem na starym uctu mela cosi zaseklyho, myslim ze pro zmenu 10 min za 10 vterin a uz se mi to nikdy splnit nepovedlo, mohla jsem delat co jsem chtela - ale nasadit nesel.
    A ten druhej ledoborec mas hotovej, kdyz na nej najedes v menu jak mam ja na screenu?

7. Little_Tali Teď když o tom mluvíš, tak je vlastně fakt, že ta stuha je jiná u toho Velkýho útěku, fialová a já mám ve Splněno i Téměř splněno u obou zelenou, takže by to měl být stejný úspěch tak nevím nu :) Si docela všímavá :D

Ps: Misi dokonči velký útěk mám zašedlou

Naposledy upraveno: 8/12/15
  8. tak pak uz je asi jedina odpoved: 42 :D

ChuckNorris a PetriCZech™ tohle ocenili.
  9. Little_Tali Radši se neptám, co to přesně znamená, ale asi se to stejně dozvím :D

10. Little_Tali tohle ocenil(a).
  11. PetriCZech™ Sem dlouho nehrál..si to snad vygoogluju či co..nebo mmmt, tady někde byl slovník :D

12. Stačí zadat do Googlu "42" :)

13. Aha..už na to koukám :) V románu Stopařův průvodce galaxii je toto číslo uváděno jako odpověď na základní otázku života, vesmíru a vůbec. :) Tak fajn, sem zase o něco chytřejší :D a přidávám si to ke svým znalostem Startreku, Hvězdných válek, Hvězdné Brány a Červeného trpaslíka :D nicméně tím ten původní problém asi stejně nevyřešíme :)

14. A doporucuju jako cteni, moc prijemna knizka :) Aspon budem mit co delat po vecerech, kdyz nas tady za ten spam vybodujou :D

Nevyresime. Proste se to zaseklo. Casem to treba zmizi :)

15. Dobrá knížka a čtení ještě nikomu neuškodilo a dnešní mládeži by naopak i dost prospělo ;) nostalgie :D No nic nebudeme dráždit mody a adminy :) ..k původnímu problému..asi se to holt nějak seklo právě v rámci zimních her..jako mám to, to je oki, úspěch asi taky, nevím, ale pravděpodobně je to holt seklé nu, páč ta stuha je stejná zelená a svítí v dokončeném i nedokončeném a u té fialové asi jde o jiný úspěch - jen stejný název :)

Tak to holt asi nevyřešíme, jsou holt věci mezi Zemí a Orbitálním pásmem které tvoří 42 ;) Ice Meteoridu :D

16. |Oromë|

|Oromë| User

Lord_Scorpion Samotny uspech nie je seknuty, sam si pisal, ze ho mas splneny a titul funguje. Skor sa seklo len zobrazenie v menu v uspechoch. S tym teraz asi tazko nieco spravime.

Ta fialova stuha je iny uspech, a ma aj iny nazov, akurat v CZ preklade maju oba uspechy nazov ladoborec.

17. |Oromë| Tak jak sem psal, samotnou hru mi to nekomplikuje, titul mám, úspěch mám asi taky pokud je to jen tím seklým zobrazením, páč svítí sice v titulech i jako splněno, ale zároveň v téměř dosaženo a zbývá 9 z 10, tak nevím, je to tedy jen taková drobná nepříjemnost a je docela dobře možné, že po zimních hrách, či Ledové bráně atd. to i samo nakonec zmizí, uvidíme nu :) i když jak psala i Little_Tali o těch minách, že se jí to stalo u jiného úspěchu taky, možná to tak seklé i zůstane nakonec

18. |Oromë|

|Oromë| User

Co si pametam z uprav, tak iste problemy v achievementoch boli, no upravovali sa a zaseknute uspechy uz maju ist.

Tu by som videl skor problem ten, ze ide o minulorocne uspechy. Mohla ku prikladu prebehnut mala aktualizacia meteorov a uspech mohol aktualne meteory zle nacitat a uz je tam problem.

19. No ja ted tenhle uspech dodelala taky, chybeli mi 2, mam to komplet a je to ok..

20. Takže..nějakým zázrakem, nevím jak, už sou oba úspěchy splněné :D Myslím, že to nějak souviselo s doděláním Ledové brány a misí Velký útěk, ale jist si nejsem, prostě se to nějak stabilizovalo:). Akorát tedy, mám tam dvakrát název Ledoborec (za zničení 10 Ledových meteoridů a dokončení mise Velký útěk). Jak tu psal |Oromë| jedná se o dva různé úspěchy a ve slovenském jazyku mají jiný název, než v českém, možná by neškodilo od Bp upravit překlad a název v českém jazyce, ať nejsou dva stejné Ledoborec..je to sice jen takový malý detail, ale i tak :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.