Zasílání informačních emailu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem TRIXT, 25/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TRIXT

TRIXT User

Ne nemají, z bezpečnostního hlediska jsem tuto možnost hned na začátku zavrhl. Pošlu tedy dvě prosby o prověření.

2. Belgam

Belgam Guest

Pokud ti je BP neposila, tak nemusi byt chyba s black listinou. Jinak pokud si zadal jednou,tak podruhe uz muzes spise obdrzet ban na ucet za zbytecne spamovani podpory. Jinak podpora hry nemusi ani Tve zadosti vyhovet a je jen na jejich dobru zda to overi. Neni to jejich povinnost. Na black listinu se hrac dostane sam (zruseni buletinu, plna emailova schranka atd.) a ne diky podpore.

3. TRIXT

TRIXT User

Zdravím Belgame. Ani jsem buletin nerušil, ani jsem neměl plnou schránku. Pravděpodobně to BlackListem nebude. Dotaz na podporu jsem učinil dříve než jsi napsal a to proto, že mi to bylo navrhnuto (viz. diskuze výše). Co by jsi mně tedy doporučoval ty? Ptal jsem se jaké mám já i vy možnosti tento problém řešit a jsem ochotný na hledání příčiny plně spolupracovat. Jedna z možností je totiž i to, že BP má v systému nějakou chybu a bylo by dobré ji pořešit.

4. Spartakus

Spartakus User

Jak jsem napsal veškeré potvrzení platby mi chodí, ale nic jiného. Trochu to zamrzí. Už pár měsíců nic. Nevím, jestli psát na podporu, protože pokud mi chodí potvrzení platby tak asi na blacklistu nejsem.

5. jaritko

jaritko User

Ja som to na podpore skúšal a poslali ma na fórum.

6. TRIXT

TRIXT User

Spartakus: Na podporu nepiš, neb tam ti nepomohou. Maximálně se dozvíš, že spamuješ, za což ti hrozí blokace účtu. I když jsem se snažil poskytnout veškeré informace a požádal o radu, pravděpodobně se tím nikdo nechce zabývat a žádné rady se mi nedostalo, snad jen toho, že si to mám pořešit v nastavení emailu. Mnohem vstřícnější přístup k dané problematice mají moderátoři zde na fóru. Bohužel jsme ale zatím nikam nepokročili. Připouštím, že se mohu dopouštět opakované chyby na obou zcela odlišných doménách, ale moc se mi to nezdá. Pokud má někdo nápad, co mám prověřit, sem s ním.

Jen dotaz na moderátory. Pokud na účtu změním emailovou adresu, zasílá se buletin na novou adresu, nebo pořád na tu původní? Přesunem na gmail jsem se snažil vyloučit případný problém na původní adrese. Pokud by se ale buletin zasílal na tu původní pořád, pak bych nic přesunem neověřil.

7. Spartakus

Spartakus User

Tak za jeden dotaz mě podpora účet neblokne... ;) Bohužel nikdo ani tady netuší kde může být problém, jinak už by byl vyřešený. Přesouvat účet na jiný e-mail se mi moc nechce, ale kdyby to problém vyřešilo... Všechny maily mám na Seznamu. Asi nás nemá systém BP rád... :D

8. |Oromë|

|Oromë| User

TRIXT Malo by sa to zasielat na zmenenu adresu a nie na tu staru. Skusal si si prezriet aj stary mail? Hovoris, ze v urcitom case ti prestalo vsetko chodit, namal si vtedy nejake ine problemy s uctom?

Hras na ucte aktivne? Mozno sa poukazky neposielaju menej aktivnym hracom.

Mne osobne vsetky informacne maily chodia(tiez mam gmail) a nikdy som podobny problem nemal, tazko sa mi radi.....

Posledny mail dosiel 20.3. k dominancii.

9. Drift1

Drift1 User

Já se tak přidám.Už jsem to tu někde řešil se svým emailem.Používám Gmail a jediné co mi přijde je odpověd od podpor když tam napíšu a provedené platby.Email na černý listině nemám a bulletin mám zaškrtnutý na ,,ano,,.Díval jsem se všude a nikde jsem nenašel nic kam by to mohlo padat.Dříve mi to chodilo do ,,promoakcí,, ale teď nic..

10. TRIXT

TRIXT User

|Oromë|: Ne, neměl jsem v té době problémy s účtem, ani s účtem TRIXT ani s účtem TRIXTIK. Bohužel vím, že se těžko radí, proto jsem se Korbena ptal, zda se to dá nějak prověřit. Je mi jasné, že problém může být kdekoliv. Proto jsem přehodil účet na gmail.com, kde má účet spousta hráčů, abych vyloučil nějaké hromadné blokování ze strany provozovatele webhostingu, kde jsem měl email, na který jsem měl DO původně registrováno. Bohužel přechod na gmail.com nic nevyřešil. Proto jsem chtěl požádat o nějaký test odeslání emailu či něco podobného. Toho 20.3. (ani předtím) mi opravdu nic nedošlo a budu vděčný za jakoukoliv radu či pomoc.

Spartakus: Osobně mně přesun účtu na jiný email nepomohl. Pořád mi chodí jen info o platbě, žádosti o změnu emailu a komunikace s podporou. Buletin ne.

Drift1: Znám i pár lidí, co na fórum nechodí a mají stejný problém. Proto se snaží dopátrat v čem to spočívá, neb si myslím, že to ovlivňuje více hráčů. Osobně si myslím, že to nebude žádná forma trestu, neb jsem nikdy žádný problém neměl, spíš to bude spočívat v něčem jiném.

11. Spartakus

Spartakus User

TRIXT s tím trestem jsem to myslel s nadsázkou... :D ;) (Ale to OT)

12. Kubino

Kubino Guest

TRIXT ak ti "technické maily" od BP chodia (platba, tiket, zmena údajov) tak v nastavení mailu v systéme BP nebude. Buletin je zvlášť kategória a tieto maily nechodia všetkých či už je to porušením pravidiel alebo inými dôvodmi. Ja viem, že by si tieto maily chcel ale takýchto ľudí je viac a pochybujem že BP bude preverovať a testovať jednotlivé prípady. Ak systém neposiela niekomu maily, je na to dôvod. Aký, sa ma nepýtaj, ani a neobhajuj že si nikdy nič neporušil, vec to aj tak nevyrieši.

13. TRIXT

TRIXT User

Kubino: Ano, BP to může dělat schválně, ale co když má v systému chybu, jen o ní neví. Vem si to upozornění, které bylo v oznámení viz 1. příspěvek

"Pozor překontrolujte si zda máte ověřený email s herním účtem, již brzy budeme zasílat dárkové poukazi ."

Mohli napsat rovnou "některým z Vás" a bylo by po dohadech. Takto se mi to jeví jako chyba. Zkoušeli jste někdy tento problém řešit s vyšší instanci nebo to vždy skončilo tím, že ne každý email obdrží? Navíc proč by se to jmenovalo "Buletin" pokud to záměrně určité množině neposílají. Je to spousta drobných náznaků, které spíše poukazují na problém než na záměr. Jde jen o to se na dané téma podívat jinak a neřešit problémy stereotypně.

14. -xghost-

-xghost- User

Jestli byl poslední mail 20.3.2015, tak poslušně hlásím, že mi to taky nedošlo. Poslední mail od DO mám 23.1.2015. Buletin zaplý, žádnou změnu ani ve hře ani v mailu, jsem neprováděl. Složku "spam" jsem kontroloval.

15. Asi tu mozna pisu zbytecne,ale me od BP chodi emaily do nekolika sekci-normalni,hromadne a nekdy to prijde i do spamu. Je treba to projit vse. Jinak ano posledni email prisel,
    Podrob si vesmír a zajisti své firmě dominantní postavení!
    20. 3. 2015, 18:51:40

16. TRIXT

TRIXT User

Deborka[TVL]: Díky moc za snahu, ale složku spam kontroluji pravidelně. Např. na google.com je jediné co v ní mám upozornění, že zde uložené emaily se automaticky po 30 dnech mažou. :)

17. Kubino

Kubino Guest

A keď ti narovinu napíšem, že to nikto aj tak riešiť nebude, bude ti to už stačiť?

Ale vieš čo, dobre ... dal som si tu námahu, vybočil som zo stereotypu a poslal som to vyššie, odpoveď ti pretlmočím presne takú aká príde ;)

18. TRIXT

TRIXT User

Kubino moc děkuji a opravdu si vážím toho, že jsi se o to pokusil. Odpověď samozřejmě přijmu a pokud oni nebudou ode mě něco potřebovat, nebo to nebudou chtít řešit, samozřejmě to můžeš pak uzavřít. Zkusil jsem to řešit proto, že logika mi říká, že není důvod pro to, aby buletin někdo dostával a někdo ne, zvláště, když součástí některých nebyl ani žádný dárek. Měli by přeci mít zájem, aby standardně fungující hráč dostával co nejlepší informace. Je přeci jejich zájem nás udržet ve hře. Ještě jednou moc dík.

19. Kubino

Kubino Guest

Takže ako som slúbil, parafrázujem:
    Pokiaľ niekomu mail nepríde, nie je možné si naň nárokovať, databázy na zasielanie buletinu sa obnovujú raz za čas, ak si hráč aktivuje mail a napr. za 14. dní sa pošle buletin nemusí mu to to ešte prísť aj keď je všetko správne nastavené. Taktiež hráči chytený za programy nemajú nárok (ako tu bolo povedané).

Nejaké otázky k tomu?

20. TRIXT

TRIXT User

Kubino: Ani jsem neaktivoval buletin před čtrnácti dny, ani jsem nebyl chycený za programy. Takže jediná otázka je, zda systém funguje správně? Pravděpodobně ne.

Spartakus tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.