zber boxov n 4 2

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by °®®Johny†dark®°, Feb 3, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Chcel by som sa opýtat ,dnes som zašiel na 4 2 trošku pozbierat boxíky,mám 12 protokolov záchrany (3),sb vlečný paprsek 2/5,hvězd.ekonomie 2/2,hvězd.ek.II 3/3 a nejak málo to dáva ,je nejaká zmena ,alebo je nejaký problém ?

2. Občas žasnu nad tím, jak pár hráčů dokáže popsat svůj problém / dotaz :D Jakmile sebereš box, tak ti to připíše stejně.
    Ale ty nejspíš myslíš, že ti nepadá zas až tolik uridia / gg ee, že? Důvodů může být víc:
    1) Občas to prostě padá, občas ne. Je to o štěstí.
    2) Ze začátku sbíráš hodně, ale pak tě to už tolik nebaví. Odbíháš, díváš se na FB nebo jinam na internet, atd.
    3) Po celodenním sbírání (24 hod.) se spustí omezení

Doporučuji si přečíst Omezení uridia z bonusových boxů

svi1 likes this.
  3. Mám rád takéto odpovede ,nie som celodenný (boxovač),takže dal som otázku,chcel by som vediet odpoved a nie konšpirácie .Naposledy som zbieral možno pred 2 týždňami,aby bolo jasno.

4. kopanyi

kopanyi User

Ja som začal strieľať cubi, lebo mám pocit, že sú boxy nejak nerfnuté... kedysi som aj 10k za hodinu nazbieral.. teraz už len 6-7 k maximálne...

5. to akože som nakúpil nejaké doplnky a teraz mi nebudú fungovať .....:(,sa na to môžem asi ...

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

°®®Johny†dark®° jak nefungují? Dávají ti bonus nebo ne?

S bonus boxy se nic nedělalo, pořád jde nasbírat dost, klidně i 15 tisíc uridia za hodinu. Důvody proč někdy padá více a někdy méně napsal Sandy_Rivers.

7. mne to dáva max 2gg a 242 U :(

no teraz som si všimol,že asi nemám dvojznásobovač.Predtým mi to samo nakupovalo,ale menil som kreditku ,tak sa to asi vyplo :(,môže to byť teda asi tým ...No ak hej tak sa ospravedlňujem

teraz som chcel kúpit a píše mi to že mám ešte aktívne,inak moj e ID:48142870

Last edited by moderator: Feb 3, 2016
  8. |Oromë|

|Oromë| User

°®®Johny†dark®° Nepis viac svojich prispevkov pod seba, pouzivaj upravit.

To ci mas balicek aktivny vidis medzi boostrami. NBX-100

Dalej ak mas aktivny balicek v predplatnom a bonus ti nezaratava, budes musiet kontaktovat podporu, na fore ti v tomto neviem pomoct.

Thread Status:
Not open for further replies.