Zdielanie učtu a vyhra v JPA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem QROME, 25/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. QROME

QROME User

dobry den mam otázku ked učet bol vytvoreny na jednom mieste potom sa na nom hralo chvilu na druhom mieste či sa to rata ako zdielanie učtu a je tu ešte možnost vyhry v JPA.dakujem vám za skoru odpoved

2. Pokiaľ si hral na účte ty a nikto iný tak žiaden problém nieje samozrejme ak si napr. z Bratislavy a hral si na IP 1.2.3 a o 5 minút sa niekto z Česka prihlásil pod IP 2.3.4 tak to sa už ako zdieľanie účtu považuje teda porušuješ V.O.P čož znamená že nárok na výhru v JPA sa sťahuje + ti môžu zablokovať účet nakoľko si porušil pravidlá hry.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

QROME presne jak ti napsal spoluhrac Λрø_ıѕ_Psycђø. Pokud na uctu hrajes pouze ty sam a nikdo jiny, nemas se ceho obavat. Spousta lidi hraje na vice IP adresach, treba v doma a v praci, na dovolene, atd. Jen podle toho se tedy sdileni neposuzuje.
    Jeste nejake otazky k tematu?

4. Ölümek

Ölümek User

Jen bych s dovolením =Marvin= k tomuto ještě něco připsal ;) Já měl s tímto také problémy ohledně sdílení účtu. Nikdy jsem účet nesdílel a dostal jsem ban za sdílení účtu, ke kterému nikdy nedošlo. Nakonec se mi to povedlo vyjasnit s GA BELGAM a lítám si na tom účtě zpět, za což mu ještě jednou děkuji :) ale proč to píšu? Jelikož jsem se u kamaráda, u kterého jsem hrál neodhlásil, jen jsem stál na 5-3 na palladiu a dal křížek. A najednou jsem se z jednoho místa nalogoval na místě o 20 km dále a to tak, že to můj účet odhlásilo až ve chvíli přihlášení. Tedy tímto ti chci říct jedinou věc. Zavřít nestači, ale musíš se ABSOLUTNĚ ODHLÁSIT Z MAPY I HLAVNÍ HLAVNÍ STÁNKY a ne jen křížknout a pak by neměl být problém již snad ;)

5. QROME

QROME User

=Marvin= mislel som to tak ze tak ze napriklad vytvorim ucet dam ho kamosovi nak ho expi ktory je vzdaleny 100 km odomna a potom si ho zas vezmem spat a budem na nom hravat ? to je zdielanie učtu

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

QROME přečti si VOP, odpověď tam jasně najdeš.

7. QROME

QROME User

ok takže je mi to je jasne ...mozte ukončit temu

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nejdůležitější informace ve VOP ohledně sdílení jsou tyto, a za porušení přicházejí sankce :

Považuji za zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.