Zdravím - Omezené urko

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem jimmie-johnson-cze, 9/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím mám problém koupil jsem si po několikráte zdvojnásobovač a první den krása za 8-10 hodin 110k urko ale po 3 dnech kdy jsem tu byl skoro 18 hodin v kuse a boxikoval nasbírám max 20k urko je to šíleny padají jen kredit atd. hraji převážně od 1:00 rána do večera 20:00 a prostě omezuje mě to čímdál tím více tak proč když si něco koupím za peníze proč to nefunguje jak má a na serveru je omezovač :(((
    tak že je stále omezené urko a ee z boxu prosím o officialní oznámení bigpointu jak to tedy je.

2. Łaily

Łaily User

Nevím, jak to je teď, ale dřív se to obmezilo kvůli b.o.t hráčům, proto když boxíkuješ tak déle, tak se ti jakoby snižuje tá šanca. Nevím samozřejmě jak to je teď :')

3. Já vím ale prostě jsem po x-letech začal hrát a baví mě to jsem jen doma v nemocenské tak tu trávím hodně času a boxiky jsou vydělečný a příjde mi že díky botům a hráčům Kteří podvádějí já jsem tak jako že diskriminován .vím že to zní blbě ale příjde mi to tak.

4. Łaily

Łaily User

Ano je to tak, taky nejsem s tím spokojená a myslím že ani více hráčů, ale co se dá dělat, my hráči a taky ani Admini, s tím nemůžou nic udělat, protože tak se rozhodlo v Bigpointů. BP prostě nemůže pochopit že jsou tady i lidé dá se říct "no-lifer", kterých to prostě baví boxíkovat :D Já osobně jsem vydržela max. 3 hodiny boxíkovat. :D

5. Tak to já vydržím i 12-15 hodin v kuse když to jde dobře protože potřebuju EE a urko a ted když je akce tak ze zelenych boxiku taky padá dost ale mě už dopadalo protože jsem včera boxikoval 12 hodin :)

6. Łaily

Łaily User

C*H*U*L*I*G*Á*N tak dle toho co tu psal jimmie, to asi nezrušili, tak nevím třeba počkat na odpověd Admina :)

7. Belgam

Belgam Guest

18 hodin to dela bud blazen nebo ***. Takze promin nikdo nevydrzi tak dlouho hrat a delat pouze jednu vec.

8. Hm odpověd jakou jsem čekal tak že jsem blázen v tom případě protože *** ne.
    A nebyla to odpověd Belgame.Je to omezené nebo ne? poslední oznámení je že né ale já vidím že ano tak jak to je?

9. Łaily

Łaily User

Belgame, možná to je No lifer :p :D ale tak taky se mi tomu nechce věřit, ale tak jako kdyby byl B.o.t user tak by se to dalo i zistit a navíc však BP ma lepší detekci na takové případy :D

10. Belgam

Belgam Guest

A co jsi cekal? Po urcite dobe se obsah boxu snizuje a je to stale dokola. A jeste kdyz vidim jak si te v noci hraci na mapach davaji porad dokola. :D

11. Proč né nedávno jsem měl hodnost po ráno astronaut začátečník a hraj dál dále pak ip mužu poskytnout v tom problém nevidím pokud má někdo podezdření a v těch 12-18 hodinami denně branim zakladny píši na hat jsem ve skupině atd ale to by vše víděli jo a neustále točím EE a dražím :)

12. Hviezdickovany je, ale blazon:D. Sedi na TS od noci do vecera a zbiera a zbiera. Stazuje si ze na konci uz nevladze s rukou, ale zbiera dalej. Darmo mu hovorim ze nic nenazbiera, ale je to tvrda hlava a ide si za svojim. Ma kopec volneho casu a hra ho bavi. Predpokladam ze uz ho ale dlho takto bavit nebude..
    Myslim ze on aspon opatuje palbu ked si ho davaju stale dokola, ale takto ked nic nenazbiera, tak bude stale iba opatovat palbu a nebude nikdy ten co ju zacina.

13. Jo ale poslední oznámení je:

Ahoj vesmírní piloti,

Jelikoz se nam podarilo botusery potlacit na mapach, tim rusime update u bonus boxu.
    Vse jiz bude jako driv ,bez zadneho omezeni
    Vas

DarkOrbit tým
    KorbenBoard AdministratorTeam Darkorbit

Korben,12/11/13

Tak teda už nevím. a Nevím co má společného to že si mě hráči v noci dávají tím se chceš vysmát nebo jak tomu mám rozumět?

A co že si mě dávají co budu zbytečně plítvat do hráče munici na kterého nemám.

14. Kubino

Kubino Guest

Obmedzenie tam je v prípade, že človek zbiera 24 hodín nepretržite, niekoľko krát diskutované, niekoľko krát odpovedané, stačí hľadať dobudnúcna.
    Balíček dvojnásobok zdvojnásobuje obsah boxov čo ti aj robí, to, že nepadá urídium je bohužiaľ o šťastí boxy obsahujú desiatky kombinácii odmien, nie len urídium. Tiež sa mi aj v iných hrách nepáči to čo nazýva BP "náhodným" padaním vecí ale bohužiaľ nič s tým nespravíme, dokedy to budú ľudia hrať dovtedy to BP bude nazývať náhodou :)

Ešte nejaké otázky?

Łaily
    ty si dávaj pozor čo píšeš, nepodložené a klamlivé info tu nebudem tolerovať.

15. Łaily

Łaily User

Kubino mohu se zeptat co jsem napsala také "klamlivé" ? :)

16. Kubino

Kubino Guest

Nevieš čo si BP myslí a ani nevieš ako to je, ako to je som napísal v predošlom poste je to oficiálna odpoveď od BP.

17. Tak omezené to je dobrý vědět že nedávat zbytečně další peníze do zdvojnásobovače o mi stači. Děkuji Nepoctivým hráčům..

Łaily tohle ocenil(a).
  18. Kubino

Kubino Guest

Neviem ako dokážeš zbierať ručne 24 hodín ale v poriadku rob si ako chceš :)

Zodpovedané, LOCK

19. Korben

Korben User

Za všetky obmedzenia v hre , sa hráči môžu poďakovať len a len podvodníkom.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.