Zdvojnásobovač Bonus. boxů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem **Dexter**, 15/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. **Dexter**

**Dexter** User

Zdravím, může mi někdo řict jak je to s dvojnásobkem? Zdá se mi že je to čím dál víc k ničemu, boxikuju a pozor lítam a sbírám ručně i s PETem , takže jen nestojím...Problém je v tom že Uridium z boxiků nepadá. Dřív sem si ''vydělal'' takto mhohem víc než momentálně teď, tak se ptám čím to je? Slyšel sem už teorie jako např. BP snižuje pravděpodobnost Uridia v boxiku aby hráči moc nenasbírali. - nebo tohle - Čím délé boxikuješ tím míň urka ti padá. - Připadá mi to jako, s prominutím, blbost, jak první teorie tak i ta druhá.
    Tak se ptám zda mi k tomu může někdo něco napsat
    Děkuji :)

2. Kubino

Kubino Guest

Ale balíček neni o urídiu, je o tom, že ti zdvojnásobí korisť. On to snáď nerobí? To, že padá menej urídia (priemer na hodinu) a podobne to je bohužiaľ niečo, na čo odpoveď nedostaneš pretože BP neprizná že by niečo menila ak by menila a my informácie o šanci na urídium nemáme.

Čo som zisťoval a môžem ti povedať je, že po 24 hodinách neustáleho zberu ťa BP obmedzí v urídiu. Iné obmedzenia známe nie sú :)

3. **Dexter**

**Dexter** User

Balíček funguje to ano , myslel sem to stím Uridiem , špatně sem se vyjadřil ale pochopil si :) a rozumím BP jsou tajnůstkáři.

Jak tedy píšeš o tom omezení tak to tak asi bude. Sbírám často, někdy celý den, takže tomuhle bych i věřil :)
    Díky za jasnou a rozumnou odpověd , si nejlepší :)

4. Kubino

Kubino Guest

Ako píšeš pochopil som ťa len som to musel uviesť na pravú mieru. Čo sa týka BP nehrám od nich len DO a všímam si čo ako "upravujú" podľa situácie či potreby. Nie som včerajší a veci ako náhoda program nepozná, nakoľko mám nejaké znalosti mám na to aj svoj objektívny pohľad :) bohužiaľ ale ako užívatelia hry sme súhlasili s ich podmienkami a ver tomu (skúšal som to a nie raz) k ničomu sa nedohádaš, kto niečo povedať nechce, nepovie a maximálne tak na to doplatíš ty lebo sa vec veľmi ľahko zvrtne k hádke ak niečo opakovane dotazuješ.

Čo sa týka tých 24 hodín to je potvrdené priamo BP a keďže už aj hráčom (tebou) niečo na tom naozaj bude.

Btw. nemáš za čo rád pomôžem / odpoviem a či som najlepší neviem, ale každý deň sa snažím prekonávať aspoň sám seba, mám to dokonca doživotne napísané aj na ruke aby som nezabudol :D

5. **Dexter**

**Dexter** User

K ničemu se rozhodně dohadovat nechci ani nic podobné , jen sem chtěl vědet jak to stím uridiem je ,přeci jen mě ten balíček něco stojí, každopádně vysvětlil si mi tak jak to je a to mi stačí, víc se v tom ,,šťourat,, nebudu. :) Ještě jednou díky
    btw. Pěkné motto :) a nech si zalichotit, děláš svoji práci dobře, tak aspon nějak to musím dát najevo :)

Sentiero tohle ocenil(a).
  6. Kubino

Kubino Guest

Tak ďakujem za uznanie, vážim si to :)

Tému považujem teda za zodpovedanú.

LOCK

**Dexter** tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.