Zeta-taktika

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *_White-Tiger_*, 29/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahojte, povedzme, že mám nejakú taktiku, ktorú by som dnes chcel v zete skúsiť, od kamoša je tá taktika, nieje to vôbec v nainštalovaní programov ani nič, len chcem vedieť ak mi náhodou tá taktika vyjde a budem to na každej zete tak robiť je to porušenie pravidiel? je to bráne tak že by ma mohli dať na čiernu listinu a tak? lebo to by som naozaj nechcel, len sa pýtam je to len taktika spojená s tím, že kedy zomrieť a koľkokrát sa nechať od čoho zabiť tak chcem vedieť či by som mohol byť zato potrestaný, dakujem

2. Korben

Korben User

Záleží o akú taktiku ide, čo myslíš pod pojmom taktika ?

3. samozrejme myslím taktika ako na zisk havoka -ako hovorím je to len v tom, že sa tam dáš niekoľko krát zabiť a presne nejakým NPCčkom len chcem vedieť či to môžem skúsiť lebo určite nechcem mať za to zle

4. Logan

Logan User

Zabit sa tam mozes nechat aj X krat :-D

Len sa potom nestazuj na fore :p

5. takže zato postih byť nemôže?

6. Logan

Logan User

Za to ze sa nechas dobrovolne odstrelit urcite nie

7. dakujem to je všetko nemám dalšie otázky

8. Belgam

Belgam Guest

Zodpovezeno a uzamknuto.