Podpora Zjištění starého ID

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ß$ako$ß, 8/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Korben

Korben User

Ten link čo si sem vložil, nieje na tvoj profil pilota, ale na prihlasovaciu stránku.

2. smítko

smítko User

ß$ako$ß asi musim tvůj názor vyvrátit učet přez bigpoint už nejde asi rok něco smazat,toto tu bylo řešeno již několikrát a myslim i na starym foru a zadruhý kdybi učet byl smazanej nebo bloklej nebo restarovanej tak by ten profil pilota vypal uplně jinak,a vidím že s učtem není vůbec nic.Jen mi příjde že si učet prodal a chceš id :) abys mohl něčeho využít moc se mi ti nechce věřit že je po učtě asi klam nebo tvoje chyba

3. Korben

Korben User

smítko Ak účet vytvoríš cez BP portál, tak ho tam môžeš aj zmazať a keď ho zmažeš, tak ti zmaže výbavu a všetko čo si tam mal. Ak sa tam znova prihlásiš, tak ti dá opäť možnosť výberu firmy, jednoducho ako by si začínal znova.

4. ß$ako$ß

ß$ako$ß User

Proto jsem si myslel, že ID "nového" účtu bude stejné jako toho "starého", ale na podpoře mi odpověděli, že každý účet má své ID, ale na druhou stranu se mi zdá divné, že mi na fóře zůstali mé příspěvky zminula...
    No nic, pokud není žádná možnost jak účet obnovit tak to už asi nemá cenu dál vlákno rozvádět.
    Děkuji všem za váš čas.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

ß$ako$ß kazdy ucet ma unikatni ID, nikdy nenajdes dva ucty se stejnym. Jinak smazes si veskery postup na uctu, ale samotny zustava, vcetne uctu na forum.
    Povazuji tedy za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.