Zkusenosti s FF(WF)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Little_Tali, 29/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravim, jelikoz jsem presla na win10 a nechci se vzdat sve uz mnoho a mnoho (a mnoho a mnoho... :D) let pouzivane mozilly firefox, sosla jsem jeji 64bitovou alternativu waterfox, odzkousenou na druhem pc. Bohuzel obcas nejde spustit (coz vyresi restart, ale i kdyz je rychly, je to otravny).
    Zjistila jsem, ze uz je 64bit i obyc Firefox. Ma s nim nekdo zkusenosti, konkretne jak si rozumi s flashem u DO?
    Chrome ani jinou "havet" nechci, zajima mne jen liska.

Kdokoli ma nejakou zkusenost a podeli se o ni, patri mu muj dik :)

2. Já osobně hraji taky na Firefoxu a na verzi 43.0.3 (64-bit Stable) ovšem dá se stáhnout i 32-bit verze ale mě to tuhle aktualizaci nabídlo samo na firefox jako sám o sobě prohlžeč na Dark orbit si stěžovat nemužu ale mě se na tom zlehka lagovalo 3D tet hraju na 2D verzi a bez problému.

A pro hráče co mají Win 8
    Osobně bych třeba doporučil aplikaci na DO od poki je to nejrychlejší a nejmín zalagované na čem sem kdy hrál ale bohužel na win 10 aplikace Poki ještě přidána nebyla.Respektive na win 8 sem na ní lítal a při crazykubách full zobrazení letouny a ani známka lagu, to same i při demaner díki této app sem sebral víc beden než na firefoxu či googelu atd..

http://www.pokki.com/windows-8-start-menu v teto aplikaci kdo má win 8 muže sahnout app na DO přičemš se otevírá jen jedno okno z DO a přepína se šipkami zpět a opačně. Aplikaci tam lze vyhledat pod DarkOrbit Reloaded.

Nevýhodou je že se musíte pokaždém zapnutí znovu přihlašovat.

3. Diky. No ja ho vcera sosla a okamzite prestal jet jak waterfox tak i firefox, asi neco koliduje, protoze FF zustava jen viset v procesech bez toho, aby se spustil. Po navratu k 32bit verzi je vse ok (ale musela jsem vyhodit i waterfox), tak uvidim. Zatim to resim na mozillackych forech, sem se to nehodi :)
    Kazdopadne dik, aspon vim ze to funguje a budu se snazit to rozchodit :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.