zlaty kalendař

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Karlosray, 3/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Karlosray

Karlosray User

zdravim mam jen dotaz vždy když se přihlasim tak se mi oběví zlaty kalendař neco jako byl ten vanočni do 24 . nevim jestli to je chyba jen u mě nebo to ma take nekdo .

2. Tomas91

Tomas91 User

Niejeto chyba je to další kalendár len ma zle číslovanie a trvá do 17.1.

3. |Oromë|

|Oromë| User

Karlosray Chyba to nie je, ten kalendar ma byt do 17. januara a su tam nove odmeny, akurat su zle ocislovane dni.

Realne plati toto.

Day 1 / 25-Dec
    Day 2/ 26-Dec
    Day3/ 27-Dec
    Day4/ 28-Dec
    Day5/ 29-Dec
    Day6/ 30-Dec
    Day7/ 31-Dec
    Day8/ 1-Jan
    Day9/ 2-Jan
    Day10/ 3-Jan
    Day11/ 4-Jan
    Day12/ 5-Jan
    Day13/ 6-Jan
    Day14/ 7-Jan
    Day15/ 8-Jan
    Day16/ 9-Jan
    Day17/ 10-Jan
    Day18/ 11-Jan
    Day19/ 12-Jan
    Day20/ 13-Jan
    Day21/ 14-Jan
    Day22/ 15-Jan
    Day23/ 16-Jan
    Day24/ 17-Jan

4. bola tam lf3 pevné verím že tam bude lf4 a ked nie nevadi :D

5. -hejko-

-hejko- User

nebude LF4 len 2 LF3 :)

6. |Oromë|

|Oromë| User

7. -xghost-

-xghost- User

Vzpamatujte se. Co by tam jako dělalo LF4? Jeden z nejobtížněji získatelných předmětů ve hře byste chtěli dostat za to, že se lognete? lol

8. kolouch

kolouch User

No to je ovšem skvělá levota s kalendářem! Doufám, že se BP či jiná zodpovědná osoba chytne za nos a nás, co jsme to nevěděli, jak moc je zprasený kalendář, odškodní! Hezký začátek roku :-D

9. kolouch nevšiml jsem si, že by byl kalendář sprasený ani v tom nevidím žádnou levotu. Jediné co je, že nekorepsondují čísla na "herním kalendáři" s reálným kalendářem, ale to snad musí být všem jasné, že pokud se rozsvítí 25.12. nový "herní kalendář" s číslováním od 1, tak ho nemohu chápat ve smyslu běžného reálného kalendáře. Takže je to nutné brát tak, že dalších 24 dnů dostaneme nějaký malý bonus od BP. Toť vše...;)

10. Jak to musí bejt všem jasne ja třeba jsem si myslel ze je to BP chyba hledal jsem na forum neco o tom a jak je pravidlem nikde zadna informace az teprve dneska jsem se o tom docetl. ono je to tím ze tu nejsem denne 20hodin. no co je to jen hra ne:p

11. Drift1

Drift1 User

Já být B.P. tak po některých komentářích bych ho stáhnul a příští rok nedal nic.

*Firefox1* tohle ocenil(a).
  12. *Firefox1*

*Firefox1* User

kolouch nefrflej a sám se chyť za nos a nemluv za ostatní , většina hráčů to pochopila, narozdíl od tebe a nebylo to tak složité :rolleyes:
    Přesně jak píše Drift1, B.P. je moc štědré, jak nikdy a ještě .... (to nemá cenu)

13. svi1

svi1 User

Vysvětli prosím, proč je to podle tebe "levota"? Vysvětli, proč by se BP či jiná odpovědná osoba měla chytat za nos prosím? Vysvětli prosím, čím je kalendář zprasený a proč bys měl dostat odškodnění?
    A ano, souhlsím s tím, že toto je hezký začátek dalšího roku. Mě si líbí dost. Sleduju hru, pravidelně se loguju do hry, čtu informace a nemám problém.
    Prosim, zkus mi odpovědět na mé položené otázky. Opravdu by mě to zajímalo. Dnes jsem se moc nesmál, tak ať se pobavím, protože o ničem jiném Tvé odpovědi asi nebudou.

Sentiero a PetriCZech™ tohle ocenili.
  14. |Oromë|

|Oromë| User

Y*o*D*i*A*k* Ja som daval spravne cislovanie kalendara do diskusie Studená vlna 2015 uz pred novym rokom a tu v tejto teme je to vyvesene uz 5 dni. Takze informacia o tom je v hlavnej diskusii 10 dni, stacilo len si precitat poslednu stranu....

15. kolouch

kolouch User

Chlapci, asi jste ve fázi, kdy jak já kdysi. Taky jsem to žral a hledal, vysedával u toho jak trubka a myslel si, že něco budu a získám :-D Ale to je omyl. A nemám ani zájem a ani nebudu hloupě opěvovat, že ti tu někdo něco dal co nebylo odladěno. A ještě to chválit :) Ty jo, je to divná doba v které se chválí snad vše .-)) Hele chlapci, já tím opravdu nežiji :) Hezké přemýšlení nad tím, co jsem napsal a svi1, můžeš se smát jak chceš.

16. kolouch plná huba kecu a nic z toho,přesně díky takovým jako jsi ty,co jen remcají,bych nedával jako BP vůbec nic,jak tam nejsou lf-4,havoky,zeus,herculles,tak je to hned nicotné a ztráta času že ? ale něco ti napíšu,pro tebe to tak možná je,ale pro slabé hráče je to dobrý způsob jak mít něco zadarmo,vem si 4000 eco raket,kde by na to ti malý hráči vzali,když nemají skylab a kredity ? místo aby jste ocenili snahu BP a přijmuli nějaký ten bonus gratis,jen si ztěžujete a jinak pokud tedy nehraješ hru DO a nevysedáváš u ní,proč to tu tak trapně komentuješ ? napřed napíšeš,že je zprasený kalendář a levota a že o tom nevíš a pak napíšeš pravý opak,že to stejně nehraješ :D tak si vyber a nehraj na obě strany... :D za mě osobně BP dávám (y) palec hore,za to,že dal další pokračující kalendář,pro slabý lodičky je to určitě dobrá šanci na munici :)

17. pecko

pecko User

no ja som tiež myslel že je to chyba, teraz je to moja vina? ale keď napíšem že mi je to jedno, tak potom to je v pohode :) na sto percent je to chyba BP (aj keď sa mi to nezdalo od začiatku), prečo je tam kalendár taký aký je. ešte raz nejde mi o prekvapenia z kalendára, len sa mi nepáči, ako sa tu niekto vyjadruje o iných a o ich schopnostiach vnímať chyby hry. mali by ste byť radi že niečo máte a tu sa idete hádať. keď sa pamätáte s krabičkami a ich EE, koľko hráčov, bolo nespokojných pre rôzne veci, teraz je to ich vina, že nezbierali krabičky?

kolouch tohle ocenil(a).
  18. |Oromë|

|Oromë| User

pecko To nikto netvrdi, len ak to hrac povazoval za chybu, tak sa stacilo opytat na fore. Ja osobne som o kalendari pisal uz viackrat.

Meni sa to tu na poriadne OT. Takze ja to cele utnem nech potom nemusime rozdavat body za blbosti. Povodna otazka bola davno zodpovedana a kto bude mat este otazky k zimnej akcii, mame tu hlavnu diskusiu Studená vlna 2015.

LOCK

*Firefox1* tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.