zľava na uridium predmety

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem alex7c88, 19/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alex7c88

alex7c88 User

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na zlavy uridiových predmetov. Nedávno bola zlava na skill dizajny 20% z 250k U zlavnelo na 200k U ale trošku dávnejšie bola zlava na pet vecičky a tam sa mi zdá že bola iba 15% na predmety. Chcela by som sa spýtať že či to je dopredu nastavené alebo len BP rozhoduje či dá 15% alebo 20% na U predmety. Aspoň približne nech viem kolko treba našetriť U.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Sleva je takova jakou si urci predem BP, a jeji vyse se u ruznych predmetu muze lisit. No ale pokud se akce opakuji, tak slevy na stejne predmety jsou vetsinou stejne.

3. alex7c88

alex7c88 User

len tak zo zvedavosti chcela by som vedieť kolko možu dať najväčšiu zlavu :)

4. Foяmi

Foяmi User

5% za premium, 25% za slevák + slevy od BP.

5. alex7c88 tuším, že maximum je 45% (měl jsem Premko+Slevák a byla 20% sleva). Nejsem si tím teď ale naprosto jistý.

6. *pursuer*

*pursuer* User

Na tie CPU,ktore liecili nakazenie bola zlava s premkom 69%,ale neviem,ci som mal vtedy aj zlavovy balik,ale asi nie.

7. sufuzky

sufuzky User

Najviac by som sa spoliahal že zľava od BP je načajtejšie v podobe 15%, občas vybehne napr. na designy doplnky... 20% viac ale to len výnimočne. Takže treba rátať zlavák=25%, premko=5%, od BP=15%. Spolu 45%.

8. na některé předměty například lf-3,nejlepší pohon,štít a raketomet je sleva až 60% při všem :) ale většinou je to do těch 45%

9. nevite kdy bude sleva na letouny 30% a vys
    ---------------
    myslim na formace

Naposledy upraveno moderátorem: 26/9/15
  10. =Marvin=

=Marvin= Guest

ÐØØƩ_BŁAÐE_*SÁM_CZ přečti si prosím Jak správně přispívat na forum, fórum není chat, tu se víc příspěvků pod sebe nepíše. Existuje to tlačítko Upravit, pokud chceš k postu něco doplnit.

O konkrétních slevách na předměty dopředu nikdo neví, musíš sledovat hru.

11. Zdravím, sice jsem se tu dočetl co jsem potřeboval jen bych se rád ujistil než něco koupím.. když bude na designy sleva 20% k tomu si koupím 25% slevu což je dohromady 45% a tedy design v hodnotě 250 000u bude stát 137 500?

12. Ok, mě jen zajímalo jestli se to sečte...

13. sufuzky

sufuzky User

XLikvidátorX áno všetky zľavy ktoré máš sa ti sčítajú.

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se neozval, považuji za zodpovězeno.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.