zľavy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ˂Feαrs♥Juиg♥brōtħer˃, 22/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý večer,
    chcel by som sa spýtať, že či zľavy na Uridium predmety idú do radu. Včera boli tuším lode a stíhačky, dnes sú munícia, extra, boostre,.....
    Chcem teda zistiť, či mám v blízkej budúcnosti očakávať zľavu na GalaxyGates.
    Za odpovede ďakujem :)

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

˂Feαrs♥Juиg♥brōtħer˃ může být sleva na energie i nemusí, to ti nikdo dopředu nepoví. Jednoduše musíš pravidelně sledovat hru.

3. Nechcem odbiehať :) ale okrajovo to súvisí s touto témou. Že či nemám bug keď za 11 ziet mi padol iba 1 havok....

Ale ďakujem za odpoveď :)

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

˂Feαrs♥Juиg♥brōtħer˃ i když je taková bilance nešťastná, tak to bug není. Je dána pouze procentuální šance že na konci brány dostaneš Havok, takže je to jen otázka štěstí. Bohužel je třeba snažit se dál, třeba ti zrovna odteď začnou padat. :)

5. No jo, Ďakujem :) snažím sa ako to dá. Radšej sa spýtam k tomu bugu lebo aj pri klikaní gg vyklikám aj 200-300ee a nič, žiadna časť. Resetnem okno a hneď skoro doklikaná brána tak sa radšej spýtam, ale keď píšeš že to neni bug neostáva mi nič len dúfam :/. :)

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

˂Feαrs♥Juиg♥brōtħer˃ ono také dosti záleží i na tom jakým stylem klikáš. Pokud klikáš po 100 Energiích, tak se nemůžeš divit když ti občas nepadne žádný dílek, jen samé multiplikátory. Nejekonomičtější způsob jak stavět brány, je klikat po co nejmenším množství a multiplikátor aktivovat hned jak padne.
    Jinak na získaní dílku máš šanci 13% a trefit okamžik kdy padne je také dost o štěstí..
    Jak píšeš, nezbývá než doufat, a snažit se dál, žádná smůla netrvá věčně. :)

7. Tak klikám zo začiatku po 10 a postupne po 5 až po 1 :) keď mám veľa častí a padne multiplikátor tak hodím 1 a čakám že padnú časti :). A ešte v zete môže vadiť to, že v poslednej vlne stihnem dať to devourera skorej ako vypustí kristalinky? Túto poslednú zetu som ich nechal a aj tak nepadol havok. Či aj to sa nebere do tých záverečných %.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

˂Feαrs♥Juиg♥brōtħer˃ nevím jak přesně funguje systém rozdělování odměn z bran, no osobně si myslím že to na to vliv nemá a je jedno co v bráně děláš. Dá se to představit jako by jsi si na konci brány zatočil kolem štěstí, kde jsou v určitém procentuálním poměru políčka s odměnou, nebo prázdná. A podle toho na jakém políčku se kolo zastaví, tak dostaneš nebo nedostaneš odměnu. :)

9. Pri mojom doteraz šťastí tam mám asi 99% prádno a 1% havoky :D. Ďakujem za objasnenie vecí, ktoré mi pomôžu :). Nemám ďalšie otázky

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

˂Feαrs♥Juиg♥brōtħer˃ těch "políček" tam mají všichni stejně, jen někomu se zastaví na tom "štastném" a jiný má bohužel smůlu.. ;)

Není zač, a pokud tedy nemáš další otázky, uzavírám téma.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.