Návrhy Zlepšení TA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem HELL-THE-LEGEND, 28/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Jste pro?

1. ANO!!!

100.0%
  2. Ne (proč)

0 hlasy(ů)
    0.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, už dlouho nad tím přemýšlím, tedy nad tím, že když jdete do TA s full lf2 a pak bojujete s full lf3 a tlustými lasery v levelu 7 tak to opravdu nemá význam....
    Navrhuji, aby se hledal pouze takový soupeř, který je přibližně stejně silný jako vy. ne silnější, ne slabší...
    Hodnotilo by se to zaprvé podlo typu lodi, a pak podle výstoje a počtu a jakých letounu...

Prostě vylepšení férovosti TA...
    Osobně doufám, že se toho dočkám, protože mi to leze pokrk...

+Férovost
    +Více hráču...
    +Spokojenost
    +šance stát se dobrým...

-Nic
    -Pro BP - nic

Dopad na hru: Pozitivně vysoký

2. Já jsem rozhodně pro. Měl jsem 13 nebo 14 zápasů a z toho 3 výhry. U těch 3 výher jsem musel mixovat x4 a RSB. Když proti vám jde někdo kdo má 8 irisek a střílí zelenýma laserama, tak je to bez šance.

3. Belgam

Belgam Guest

Zbytecny navrh, kdyz TA bude od 1.8. v novem kabate.

4. A jsou o tom někde nějaké informace?

PS: Omlouvám se za OT.

5. Belgam

Belgam Guest

6. aha....

7. Drift1

Drift1 User

No já jsem toho názoru že do areny nelezeš proto aby si vyhrál ale proto aby si se zlepšoval...myslím tím výbavu apod...hráč který tam leze se stejnou výbavou a myslí že bude lepší tak bohužel..

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Protože TA se bude měnit, nevidím smysl udržovat návrh otevřený. Jinak máme tu na fóru téma Diskusia-Tréninková aréna, pokud máš nějaké dotazy či připomínky k TA, piš je prosím tam.
    Uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.