Zmazanie účtu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem BlackChris13, 20/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ak sa už vedie alebo viedla diskusia na túto tému, ospravedlňte ma a prepojte ma na ňu, vďaka.

Zdravím,
    mám tu pár otázok ohľadom zmazania herného účtu.

1. Je možné zmazať si účet aj bez toho, aby som mal účet na bigpoint.com? Mám na mysli podať návrh na podporu o zrušenie účtu (buď len na servery alebo úplne).

2. Počul/videl som, že účet sa sám zmaže/deaktivuje/vymaže sa z neho niečo po 4 týždňoch. Je to pravda? Ak má človek úraz alebo nedajbože leží v koome, systém mu automaticky niečo spraví s účtom?

Vďaka za zodpovedanie.

2. Belgam

Belgam Guest

1. ne pres podporu to neni mozne, pouze pokud ma hrac ucet propojeny s portalem, muze svuj ucet smazat

2. precti si VOP. kde je napsano ze jiz po 4 tydnech neaktivity muze byt ucet deaktivovan

BlackChris13 tohle ocenil(a).
  3. Deaktivovaný? Znamená to zmazaný alebo niečo podobné ako s facebook účtom, že sa nevymaže ale stratí sa pre všetkých, avšak sa doň môžeš kedykoľvek vrátiť?

4. Kubino

Kubino Guest

Účet môže byť buď trvalo zmazaný alebo po prihlásení sa tvári ako novo registrovaný, t.j. dostaneš sa tam ale nič čo si na lodi mal už mať nebudeš.

Ak ti nič nie je a chceš účet len jednoducho odstrániť nehraj na ňom, síce budeš nejaký čas v tabuľkách ešte ale to ti môže byť jedno nie :)

5. Belgam

Belgam Guest

Vratit potom uz je problem, protoze bud se ti do uctu podari prihlasit nebo ne. A pokud ano muze se stat ze na ucte uz nebude cela vybava.

6. Ďakujem, môžte zamknúť. (a bez výkričníku :D )

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno a uzavreno.

BlackChris13 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.