Zmena e-mailu v hre

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Goblixx™SvK, 11/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň, dnes som si chcel zmeniť e-mail ale do mojej schránky mi prišiel nejaký podivný mail, tak neviem, či uskutočniť zmenu, alebo to radšej nechať tak.. príde mi to ako nejaká pofiderná stránka, posúďte sami.

Ďakujem za vyjadrenie.

SCREEN ► http://prntscr.com/7ri3su

2. assaskocze

assaskocze User

Já jsem měnil E-mail a myslím si že toto to určitě není .. Více od administrátorů..

3. ja tomu tiež moc nechcem veriť, radšej počkám na nejakú osobu zhora.

4. Foяmi

Foяmi User

Je v emailu nějaká spojitost s DO?

5. |Oromë|

|Oromë| User

Goblixx™SvK Tak neviem co ti to tam prislo, no link na zmenu emailu ti ma prist priamo od DO, prave som to skusal a jednoznacne to musi prist od DarkOrbit.

Ten email ti prisiel hned po odoslani ziadosti z uctu? A je to zmena tvojho uctu DO?

6. to neni od DarkOrbit to sa mi zda ako fake

7. Kubino

Kubino Guest

Ja sa spýtam cez čo si si registroval účet do Darkorbit (priamo cez ich stránky alebo nejaký portál?) a na aké stránky si sa ešte prihlasoval.

Pri akomkoľvek podozrení by som okrem zmeny mailu zmenil následne aj heslo od účtu. Najprv ale mail, potom heslo.

8. Áno, prišlo mi to hneď a registroval som sa priamo cez stránku www.darkorbit.sk takže neviem čo a ako, či to zmeniť alebo to radšej nechať tak

Prikladám screen vnútra e-mailu: http://prntscr.com/7rryp1

Naposledy upraveno: 12/7/15
  9. Kubino

Kubino Guest

Neodpovedal si na celú otázku, pýtal som a na aké portály si sa ešte v spojení s DO prihlasoval.

Inak takto ti to nepoviem mail otvor a pozri sa kto je presný odosielateľ. Potom to sem napíš.

Btw. používať azet ako mail do hry nie je dva krát šťastná voľba.

10. Na iné stránky som sa neprihlasoval, vždy si do vyhľadávača napíšem presnú stránku a tam sa lognem do hry.
    Odosielateľ e-mailu je gl.gameTitles.22 a mail by som rád zmenil na účet, ktorý mám na g-maili, len neviem či tomuto veriť..

11. Kubino

Kubino Guest

Myslel som celú adresu, t.j. vrátane @ a koncovky.

Skús spraviť zmenu mailu znova a napíš čo ti príde.

12. Naposledy upraveno moderátorem: 12/7/15
  13. Kubino

Kubino Guest

Správy od tohto odosielateľa sú v poriadku, už som to pochopil je to chyba kódu miesto názvu Darkorbit ti napísalo čo napísalo. Nabudúce poprosím rovno screen otvoreného mailu potom je to hneď jasné.

Takže sa ničoho nemusíš báť a email si zmeň :)

Ešte niečo k téme?

14. Nie, ďakujem za zodpovedanie :) môžte LOCK

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

Uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.